tedybear, marnyd4d: macie auta z 2016, może jak pisał FiatPrime jeszcze was nie trafiła wszechmądrość UE. Jakie macie wyświetlacze? U mnie na pokładzie ten gaficzny.
To jest widok strony w wersji do druku
tedybear, marnyd4d: macie auta z 2016, może jak pisał FiatPrime jeszcze was nie trafiła wszechmądrość UE. Jakie macie wyświetlacze? U mnie na pokładzie ten gaficzny.
Nawet wcześniej. Mój poprzedni C5 2010 r. też krzyczał od 3*C w dół i tak mu zostawało. A jak było około 3 to wachlował :P
A inna sprawa, że ekolodzy i UE nas wykończy tymi żarówkami i normami rozmiarów bananów:P
No i zaczęli sypać solą. I nie podoba mi się, że koła wystają obrysem za linię dolną płyty podłogowej i drzwi. Jadąc na wprost sól, błoto i kamienie walą nam w drzwi. Dźwięk nieprzyjemny i nie wróży dobrze pod kątem blacharskim.
Z bananami i innymi głupotami to jest chyba robione po to, zeby przyzwyczaić ludzi do tego, ze urzędnik w Unii moze wymyślic kazdy absurd i trzeba się do tego stosować, nawet jeśli dodaje papierologii utrudniającej rozwój. Ew badają jakimi baranami jest 90% ludzi i na jakie chore pomysły aktualnie są w stanie się zgodzić (w demokracji głosująca większość się liczy).
Co do walenia kamieniami to chyba tam nizej są głównie plastiki (przynajmniej mi jeszcze nie podrzuciło kamyka tak, zeby uderzyło w blachę, ew nie usłyszałem).
Nie zakładam tematu a ktoś wie jak wyjąć przedni zagłówek ,gdybym go wyjął i położył siedzenia to pomierzyłem i zmieściły by mi się kilka szt paneli 2,70 inaczej pojadę innym z przyczepką
Moze byc rowniez post: jak wymienic kokpit lub tapicerkę po uszkodzeniu panelami ;-). A swoja droga komu przeszkadzalo stare rozwiązanie tzn przycisk ktory z biedą ale dawał się wcisnąć palcem
tez mam ten bogatszy
Pytanie z innej beczki: chciałem się dokopać do żarówek w tylnej lampie. Moje zdziwienie jest znaczne, gdy odkryłem że wykładzina w tylnym bagażniku w miejscu odtępu do tylnych lamp jest tylko częściowo nacięta, a nie całkowicie. Czyli aby pierwszy raz dokopać sie do żarówek trzeba całkowicie naderwać wykładzinę (te takie klapki w wykładzinie małe) bo klapki są nacięte tylko częściowo. Też tak macie? Potem już klapki w wykładzinie "bibmbają" się luźno. Myślałem że są na rzepach, ale nie. To jakaś partyzantka....
to mi sie w tuptusiu nie pododba...
No tak jest.Ale da się je potem dopasować tak aby nie było widać żadnych szpar.
Do tipo to na bank nie. Trzeb by szukac od innego auta z podobnym mocowaniem
Napisze tez co mnie w tipo wkurza a sa to te czarne plastiki przy szybach bocznych od zewnatrz. Badziew już porysowany a wycieram je tylko mikrofibra po myciu.
te pionowe plastiki bahamut24? Ja byłem 5 razy na myjni ręcznej gdzie widziałem chłopaków jak myją (dobrze zgodnie ze sztuką) ale jak zobaczyłem owe pionowe plastiki to wyglądały tak jakby je fleksem ktoś potraktował
ja sobie myślę że to ściągnę i okleje folią ochronną.