To jest widok strony w wersji do druku
-
Nie mylę się, ja też zmieniałem u siebie radio z 5 cali na 5 cali z DAB i po osiowaniu VIN w radiu zmienił się na ten mój oryginalny.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
U mnie po osiowaniu VIN w radiu się zmienił, kiedy robiłeś te logi z alfaobd? Teraz czy kiedy działaliśmy? Sprawdź teraz jaki jest w vin w radiu?
-
Prawda , prawda takie sztuki to tylko oprogramowaniem producenta radia a oprogramowanie to jakieś 12,000 PLN Dwa serwisy w Polsce to mają Kraków autoryzowany i koło Warszawy
-
Hi guys, sorry for english but I'm Italian and I don't know Polish language. Rather than ruin Polish with google traslate, I prefer write in English :) I follow with interest your post about the new 1060 maps . Do you know how I could read a dct file? I've thinked to analyze the dct file to (I hope) understand how it works. I would like to find out the relationship between maps, vin and license starting from a valid dct file. Thanks in advance, Pozdrowienia dla wszystkich
-
Witam mam licencję do końca roku i nie mogę zainstalować map 1060 ani 1065 wcześniej działało wszystko zadzwoniłem na infolinie a dziś emailem dostałem odpowiedź:
Szanowny Panie ,
odnosnie trudnosci z aktualizacja map ,radzimy jak nizej
wykasowac Vin przypisany do Pana konta, wyjsc ze strony map care, wejsc i dołączyć znowu Vin to powinno pomóc
Łączymy pozdrowienia .
Customer Care FCA EMEA
-
1 załącznik(i)
-
Niestety dla mojego VIN nie działa.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight Niestety dla mojego VIN nie działa.
thats worked for me...
-
Cytat:
Napisał
dreamumut thats worked for me...
Yes worked, because your car is in 3 years free download the maps :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight Yes worked, because your car is in 3 years free download the maps :)
no my car dont have map updates :)
-
Cytat:
Napisał
dreamumut no my car dont have map updates
I send to you privaye message, check :)
-
Ciekawe czy ktoś ma wiedzę gdzie wkomponowano vin Auta. Mam na myśli podmiana WinHEX. & gen. licencji.
-
mirej z tego co patrzyłem to plik licencji wraz z vinem tworzy klucz szyfrujący, który odszyfrowuje spakowane archiwum.
nie musieli go nigdzie wkomponowywać, sczytują vin z radia i już.
ale to tylko moje takie gdybanie. :)
-
Bez Gen-licencji nie ma szans. też gdybam :-|
Gdybym zmienił na DAB+ radio przejmie vin auta bez dodatkowej ingerencji?
-
Cytat:
Napisał
mirej Gdybym zmienił na DAB+ radio przejmie vin auta bez dodatkowej ingerencji?
Nie, samo nie przejmie vinu auta, dopiero osiowanie proxi
zmieni vin radia na to z auta.
-
How do I update my 2016 fiat tipo 5 inch radio to navigation 1065
-
Buy a subscription at an authorized service. Old Maps that everyone could install was 1055.
Po 3-latach wygasła mi możliwość aktualizacji. Mopar wyłączył możliwość pobrania. Jest informacja kierująca do autoryzowanego serwisu.
-
Mapy 1070 na maps.mopar.eu
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly Mapy 1070 na maps.mopar.eu
Jak to mawiał SID w epoce lodowcowej:
"ooooo mapa, ostatnia w tym sezonie" (w czerwcu 3 lata mijają)
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
textipo Hi guys, sorry for english but I'm Italian and I don't know Polish language. Rather than ruin Polish with google traslate, I prefer write in English :) I follow with interest your post about the new 1060 maps . Do you know how I could read a dct file? I've thinked to analyze the dct file to (I hope) understand how it works. I would like to find out the relationship between maps, vin and license starting from a valid dct file. Thanks in advance, Pozdrowienia dla wszystkich
Hi textipo,
As I know (and most of the people on the "fiatklubpolska.pl" forum), there is no solution how to bypass the TomTom Nav licenses. So I've gave up and stopped looking for workarounds.
Today I was in the Fiat dealer and they activate my Maps.MOPAR licenses until May 2024 (cost around 115 Euro/3years).
BTW. I have one unofficial information form FIAT dealer:
The Uconnect LIVE (APP) end of life for everyone is until Dec 2022. The question is how to use "TomTom traffic service" without this app? (No answer).
Saluti a voi. :)
-
Dobra informacja dla zwolenników tom toma a już są po licencji a mają aktywny AA
https://moto.pl/MotoPL/7,178770,2710...-monopolu.html