Ja mam sedana bez live...tak bym nie pytal...😖
To jest widok strony w wersji do druku
Ja mam sedana bez live...tak bym nie pytal...😖
Wiesz, niektórzy mają i nie wiedzą [emoji16]
No to na wyświetlaczu Ci nie pokaże. Zawsze mozesz zadzwonić do ASO spytać jaki był przebieg przy serwisie.
Ps. W książce nie masz wpisanego?
Chyba, że wpisali Ci tak jak u mnie, kierownik spytał jaki przebieg i wpisał to co mu podałem [emoji16]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Kupowal ktos olej u tego sprzedawcy?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6936311421
Cena za 5L wypada zachecajaca.
Dla przypomnienia pytanie jest :
Kupowal ktos olej u tego sprzedawcy?
A nie selenia to gowno, lepiej kup cos innego itp itd ;)
Ale na forum tylko TIPO - takie istnieje - jest kolega co pracuje w ASO w Jarocinie. Sprzedaje oryginalny olej za połowę ceny. Wiem bo sam kupiłem jak byłem w Jarocinie :)
Masz mnie za idiote? Gdybys bywal na tamtym forum czesciej to bys wiedzial ze jestem tam zarejestrowany odkad mam Tipo. Pisalem do Pympka na koniec Listopada i teraz w Grudniu ale ma zawieszona sprzedaz (gdybys bywal bys wiedzial) to raz a dwa widzialem w cenniku ze ma litra za 50 zl a to drozej niz bylo (37 zl).
a to sorki bahamut - rzeczywiscie rzadko tam jestem - i nie mam Cie za idiotę - zreszta skad ten pomysl
https://www.petrostar.pl/oleje/oleje...5W-40&filtry=1
Tutaj kupiłem. W następnego dnia olej był u mnie.
Dzieki tko17 , tez zamowie bo Pympek pisal ze wysylka za 3-4 dni a za tydzien mam przeglad.
filtry też mają
Jest darmowa promocja na przegląd zimowy akumulatora i płynu chłodzącego.
Mój drugi przeglad wyniosl 608 zl + 90 za olej. Niestety nie zdazylem zamówić u Pympka gratów więc przeplacilem np za filtr kabinowy grubo 40 zl.
Dzisiaj miałem 2 przegląd.Z moim olejem i filtrami zapłaciłem 342 zł.Tak naprawdę tyle kosztowało mnie umycie samochodu i wymiana oleju.Byl to mój ostatni przegląd w ASO...
342 zl to nie duzo, jest jeszcze szereg rzeczy do sprawdzenia przy aucie nie tylko wymiana ;)
Powiem tak-nawet nie zdejmowali kół bo nie interesowało Ich gdzie są śruby zabezpieczające.Pan przyjmując samochód i widząc przebieg (9350km) stwierdził , że "nic nie trzeba robić przy takim przebiegu".Nawet filtry wymieniłem sam na co się ucieszył ;) . Na moją informację o popiskującym wiatraku wentylacji powiedział, że to muszę zrobić we własnym zakresie ale dał mi "cenną" wskazówkę , żeby tego nie robić WD-40 :) .Opinie mam już wystawiona o tym serwisie po poprzedniej wizycie po tej nic się nie zmieniło ;) .
Mi wiatrak wymienili na gwarancji.
Ja po wczorajszej wymianie kabinowego musialem wrocic do serwisu bo "fachura" nie zaczepil linki schowka przez co spadal . Chyba filmiku nie ogladal na youtube bo jakos po "rusku" to zrobil, linka byla odczepiona od tego bolca ktory trzyma schowek. Moglbym sam to zrobic bo filtr wymienialem ale skoro zaplacilem to pierdole, myslalem tez ze moze ułamał to ucho bolca. 5 minut roboty i przeprosiny. ;)
Na koniec sierpnia płaciłem 500 pln w Łodzi na Jana Pawła za pierwszy przegląd z wymianą oleju i filtrów (oleju i kabinowy).
To już wiem dlaczego schowek mi tak lata. Luźne opaski przy obudowie filtra powietrza sam poprawiłem, bo nie miałem siły ani ochoty dzwonić z tym do ASO.
Dalej czekam na telefon w sprawie spinki, którą mieli zamówić do luźnego panelu z gniazdem zapalniczki i USB, czego ostatnio zapomnieli zrobić, a za co mnie bardzo przepraszali, oraz na wymianę, tym razem lewej lampy na klapie w SW. Swoją drogą wymiana prawej niewiele dała, bo znów zaczyna parować.
Ręce opadają.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Z ciekawości poszedłem zobaczyć co z tą linką...Załącznik 34409.
Jakiś ciul urwał ją na serwisie przy okazji wymiany filtra kabinowego i zakleił to taśmą.
Aż ciężko to skomentować.