To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo 2021 -
Cytat:
Napisał
aegean
To teraz na tę 3 cylindrową pierdziawkę nikt nie spojrzy :smile: Super są, CTRL+C i CTRL+V stosują gdzie się da, w instrukcjach serwisowych też tego typu kwiatki są, biorą np. wartości podciśnienia dla silnika T-Jet i wpisują do MultAir, albo zły opis odblokowania odpowietrznika w wysprzęgliku skrzyni C635. W serwisówce każą ciągnąć drucik blokady do klika, a w rzeczywistości trzeba nacisnąć. Przy pociągnięciu wygina się drut blokady.
-
-
No miłe auto (jak każde tipo :-). Ale cyfrowe budziki troche rozczarowują, np. niedokładny obrotomierz ze skokiem co 500 obr. Wiem że to nie apteka ale...
-
Moją uwagę zwracają przednie czujniki parkowania a radio ma ten cross u7 jak u mnie. Muszę to obczaić. Test spoko.
-
Szkoda że w ogóle nie chciał poruszyć tematu spalania , nawet chwilowego ;-)
-
na aucie z przebiegiem 25 km nie ma co poruszać takiego tematu
-
Wersje przed liftingiem mają plastikowe osłony podłogi. Wg filmu nie.
-
-
Ładne i w końcu prędkościomierz jest czytelny.
-
Ale podmianka tarcz do starego nie wchodzi w rachubę bo obrotek jest do 7 tys.
-
A co to za biała kropka na dole wyświetlacza ?
-
-
Witam Wszystkich:) miałem okazję jechać nowym tipo w kombi (auto zastępcze z serwisu) i muszę powiedzieć, że multimedialna deska rozdzielcza jest bardzo nieczytelna zwłaszcza obrotomierz, kierownica faktycznie ciekawa, nie trafia do mnie zmiana wykończenia pokrętła klimy z gumowych na plastik imitujący alu. Wrażenia z jazdy analogiczne jak w tipo przed liftem:) auto ma rozpoznawanie znaków i coś co wyglądało jak asystent pasa ruchu i to jak najbardziej na plus.
-
A jak działa ten asystent pasa? W fordzie mam i raz poprawi zaczyna na mnie krzyczeć i się wyłącza wiec żaden z niego pożytek.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Z tego co zaobserwowalem to jest strzałka z liniami, która w momencie gdy ktoś jest w naszym martwym polu to koliduje linię z lewej bądź prawej na kolor czerwony-wiec pomyliłem nazewnictwo :p sory za brak szczegółów ale jechałem tym autem zaledwie jeden dzień.