Witam Wszystkich,
Jestem posiadaczem Fiat Stilo 1.9 JTD 2004 Kombi :) i jestem z Podkarpacia :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam Wszystkich,
Jestem posiadaczem Fiat Stilo 1.9 JTD 2004 Kombi :) i jestem z Podkarpacia :)
Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem fiata i nowym uczestnikiem forum. Moim doświadczeniem jest 45 lat prowadzenia wszelkiego rodzaju samochodów osobowych. Ponad 1,5 mln kilometrów bez "dzwonów" i bez specjalnych problemów. Jako mechanik robiłem dawniej wszystko z samochodami, łącznie z blacharką. Obecnie tylko myję i zmieniam koła, chociaż ostatnio zmieniłem w C15 cały kpl. układ hamulcowy, napędowy i zawieszenia. Jednak to już nie na moje zdrowie. Miałem jeden prawdziwy, męski samochód - bmw 735i w wersji "limited" - manualna skrzynia. Musiałem go sprzedać. Utrzymanie i eksploatacja takiego samochodu to sumy przekraczające większość kieszeni. Takiego samochodu nie przerabia się na gaz i nie kupuje części na szrotach.Ale jazda to niezapomniane przeżycia. Miałem 6 fiatów i kończę przygodę z życiem - na fiacie. Zobaczymy czy to dobry wybór.
Witam Wszystkich Klubowiczów, jestem szczęśliwym posiadaczem Stilo ;)
Witam,
Świetne forum
Pozdrawiam klubowiczów !!!
Witam, dobre formum. Pozdrawiam wszystkich
witam Panowie milo tu goscic ;) sory za orto aleniemampolskich znakow ...
witam wszystkich Fiat Bravo 1,6 16v 103 koniki
witam witam ja i moja Panda 1.1 2004r.
Pozdrawiam
Witam,
dwie godziny temu dołączyłem do społeczności posiadaczy Fiatów. Nabyłem Cromę 1.9, niestety bez instrukcji obsługi. Jeśli ktoś z Was dysponuje plikiem, proszę o przesłanie instrukcji na maila.
Hej:) Posiadam SC 900 200rok:)
Witam wszystkich! Na forum trafiłem jakiś czas temu poszukując Epera, ale pierwszy post piszę dopiero teraz. Jestem posiadaczem Fiata Punto 1.2 8V z 2002 roku.
Cześć wszystkim! :)
Witam ! Posiadacz Punto Mk2 1.2 benz z 2000 roku
Dzień dobry wszystkim. Seicento 900 Cinquecento 700, fiat 126P fiat 125P
Jako nowy użytkownik tego forum witam wszystkich :smile: