To jest widok strony w wersji do druku
-
Witam
Od 2010 jestem posiadaczem Fiata Stilo 1.9 Multijet 120KM wcześniej też miałem Fiata (Uno). Póki co jestem z niego zadowolony osiągi i spalanie mam nim przejechane 190 tyś. Jedynym mankamentem są drogie części nietypowe które można dostać tylko w autoryzowanym serwisie fiata.
-
Cytat:
Napisał
onewire
Jedynym mankamentem są drogie części nietypowe które można dostać tylko w autoryzowanym serwisie fiata.
Nietypowe części zawsze są drogie a fiat i tak jest raczej marką tanią.. Kup nietypową pierdołę do Audi np - cena 10x większa.
-
Witam.mam Fiata Bravo 1,9 JTD z 2001r.Mam pytanko i proszę o pomoc.Gdy nagrzeją się świece i zapalę silnik po kilku sekundach zapala się kontrolka świec żarowych i miga przez jakieś dwie minuty po czym gaśnie.Nadmieniam że nie mam problemu z odpaleniem.Silnik pali na dotyk.martwi mnie jedynie ta migająca kontrolka świec żarowych.Może ktoś mi podpowie co ona oznacza.Z góry Dzięki
-
siemano..od wczoraj fita bravo 1.9 sport... teraz kwa.. aktualizacje...
-
Cytat:
Napisał
borowik29
Witam.mam Fiata Bravo 1,9 JTD z 2001r.Mam pytanko i proszę o pomoc.Gdy nagrzeją się świece i zapalę silnik po kilku sekundach zapala się kontrolka świec żarowych i miga przez jakieś dwie minuty po czym gaśnie.Nadmieniam że nie mam problemu z odpaleniem.Silnik pali na dotyk.martwi mnie jedynie ta migająca kontrolka świec żarowych.Może ktoś mi podpowie co ona oznacza.Z góry Dzięki
Poszukaj na forum, może to być świeca żarowa, albo centralka.
-
Witam braci ze strony FIATA. Jestem świeżym, nieoczekiwanym posiadaczem Alfy 159. Poszukuje manuali serwisowych do Alfy i programów diagnostycznych, mam ich sporo po polsku do Renault Vel Satis. Z Alfą dopiero raczkuję. Pozdrawiam
-
Witam wszystkich, jestem posiadaczem bravy 1.2 z 99r.
-
-
Witam wszystkich mój pierwszy wpis :) Jestem na tej stronie poniewaz mój fiacik odmówił posuszeństwa muszę wymienić *zregenerowć tylny wachacz* Pozdrawiam jak ktoś posiada instrukcje w pdf prosze o wysłanie na e-mill david_83@interia.pl Pozdrawiam Dawid
-
Witam wszystkich forumowiczów
-
-
witam wszystkich fiatomaniaków.
-
-
Witam wszystkich ! Jestem szcześliwym posiadaczem Alfy GT
-
Witam Wszystkich jestem tutaj pierwszy raz, ale myślę że nie ostatni ponieważ przybył mi do obsługi dodatkowy samochód seicento900 a że nie jest nówka to pewnie będę tu zaglądał często
-
-
Cześć wszystkim, od ponad miesiąca jeżdżę Sienką 1.2 i jestem póki co zadowolony (poza sporym spalaniem), stąd też moja obecność na forum. Autko zostało tydzień temu zagazowane i sprawuje się bardzo dobrze.
-
Witam. Jeżdżę mare weekend 1.6
-
Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem Fiata Croma 1.9 JTD 150KM.
-
Witam wszytskich uzytkowników