To jest widok strony w wersji do druku
-
Widzę że nikt nie wywalił więc robię to sam w ramach samodyscypliny, bo faktycznie nie na temat. Wracając do meritum: podoba mi się (z rzeczy dotąd chyba niewymienianych) ogranicznik otwarcia drzwi ;-), nie strzela jak to widziałem np. w alfie,citroenie,volvo a dziś przy dość mocnym wietrze utrzymał je otwarte w połowie. Choć to chyba kwestia ich wielkości alfa miała ten żagiel większy.
-
-
***** *** tyle w temacie parówy jarka haha
-
Marx30 wysłałem Ci dzisiaj rano wiadomość priv, odpisz.
-
Cytat:
Napisał
marx30
. Wracając do meritum: podoba mi się (z rzeczy dotąd chyba niewymienianych) ogranicznik otwarcia drzwi ;-), nie strzela jak to widziałem np. w alfie,citroenie,volvo a dziś przy dość mocnym wietrze utrzymał je otwarte w połowie. .
Nie wiem czy ktoś z was , miał albo słyszał co się działo przy otwieraniu drzwi w fiacie Siena. Strzały jak z kałacha :smile: , a przy tym straszne kleszczenie drzwi, a raczej ograniczników .haha
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
***** *** tyle w temacie parówy jarka haha
Kręcą cię parówki?
-
-
Czy na pokładzie jest admin?
-
K... WA dość tej polityki. Zwolenników Jarka Czarka i Boryska zapraszam na plaże do Chałup. Tam sobie poogladacie parówy
-
Sąsiad z ulicy miał siene.
Nie słyszałem jak podjeżdża ale te strzelanie z drzwi nioslo się daleko ...😁
-
Cytat:
Napisał
Krzycholu
Sąsiad z ulicy miał siene.
Nie słyszałem jak podjeżdża ale te strzelanie z drzwi nioslo się daleko ...
w wiekszosci aut uszkodzone ograniczniki strzelają.
To i tak nic; uzytkownicy Lagun II mają większy problem. Tam w przypadku uszkodzonego ogranicznika... pęka BLACHA SŁUPKA przy mocowaniu ogranicznika :)
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
w wiekszosci aut uszkodzone ograniczniki strzelają.
To i tak nic; uzytkownicy Lagun II mają większy problem. Tam w przypadku uszkodzonego ogranicznika... pęka BLACHA SŁUPKA przy mocowaniu ogranicznika :)
Laguna wogóle była dużym problemem:smile: , szwagier miał i kiedyś wracając po pracy zaświecił mu się cały zestaw wskażników jak choinka:smile: , po czym wszystko wróciło no normy tylko oprócz kontrolki poduszek powietrznych które zaczęły migać:mad: . Ale tak już wracając do wątku co się podoba w Tipo . Dużo osób chwali fotele tipolota że miękkie , wygodne itp. Tak się składa że do dziś mam w rodzinie fiata Linea , i powiem Wam że tam to są fotele miękkie , mięsiste aż mi się nie chce wysiadać . Nie mówię że w tipku sa jakieś nie wygodne ale na te z Linei chętnie bym się zamienił .Myślę że kto miał Linke, albo Grande Punto ma te same spostrzeżenia chyba że się fotele różniły .
-
Cytat:
Napisał
maurycy
Laguna wogóle była dużym problemem:smile: , szwagier miał i kiedyś wracając po pracy zaświecił mu się cały zestaw wskażników jak choinka:smile: , po czym wszystko wróciło no normy tylko oprócz kontrolki poduszek powietrznych które zaczęły migać:mad: . Ale tak już wracając do wątku co się podoba w Tipo . Dużo osób chwali fotele tipolota że miękkie , wygodne itp. Tak się składa że do dziś mam w rodzinie fiata Linea , i powiem Wam że tam to są fotele miękkie , mięsiste aż mi się nie chce wysiadać . Nie mówię że w tipku sa jakieś nie wygodne ale na te z Linei chętnie bym się zamienił .Myślę że kto miał Linke, albo Grande Punto ma te same spostrzeżenia chyba że się fotele różniły .
chyba jedyny fiat w którym fotele odbily mi się na kręgosłupie to bylo Doblo I polift. W sumie fajne auto, zjechalo ze mną całe Sowie :) ale wychodizlem z niego jak z krzyża zdjęty.
Wszystkie pozostałe fiaty, w szczególności Bravo II i wlasnie Tipo są dla mnie megawygodne. Często robię kilkusetkilometrowe trasy i wychodzę z auta bez najmniejszych śladów zmęczenia pleców. I pozycja jest dla mnei również bardzo wygodna.
Za to też lubię tego grzmota.
-
Regulacja odcinka lędźwiowego jest mega. i fakt fotele są wygodne
-
Oj tak, mój brat ma tipo, raz wziąłem je na dłuższą trasę, fotele to naprawdę cudo. Mam problemy z kręgosłupem dlatego bardzo zwracam na to uwagę.