Witam,
Znalazłem Wasz serwis przypadkiem i mam nadzieję zdobyć ciekawe informacje dotyczące mojego samochodu.
pozdrawiam Wszystkich!
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
Znalazłem Wasz serwis przypadkiem i mam nadzieję zdobyć ciekawe informacje dotyczące mojego samochodu.
pozdrawiam Wszystkich!
Witamy wszystkich serdecznie ;)
Witam wszystkich forumowiczów.Od niedawna stałem się posiadaczem Fiata Idea 1,9d i w związku z tym zawitałem na tę stronkę.
Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich.
witam wszystkich na forum
Czołem Koledzy i Koleżanki.
Osobiście jeżdżę Renault Kangoo i trafiłem tu aby dowiedzieć się kilku rzeczy o Fiacie Marea
Pozdrawiam
Marcin z Torunia
Witam,
Jestem dumnym posiadaczem kapryśnej ale pięknej Alfy 147 1,6TS pozdrawiam wszystkich :)
Witam wszystkich serdecznie:)
Dzień Dobry.
Witam wszystkich,
jestem posiadaczem bravo 1,9 JTD
Witam wszystkich jestem nowy na forum. Od niedawna jestem posiadaczem Fiata Cromy 1,9 MTj 16V mysle ze tu znajde odpowiedzi na rozne moje pytania pozdrawim.
Witam wszystkich,
Jestem posiadaczem aktualnie Maryśki 1.9jtd 110km. Przebieg 160tys oryginał. Wcześniej Kropka II.
Pozdrawiam.
Gadget
Witam, alfowiczów
Witam forumowiczów :D
Witam wszystkich serdecznie. Jako że w domu od jakiegoś czasu gości Bravo 1,4 S,postanowiłem zarejestrować się w celu zgłębienia wiedzy o tym modelu. :)
Wita wszystkich serdecznie. Jestem posiadaczem 125p i mam nadzieję, że znajdę tu to, czego szukam. Pozdrawiam.
Witam!
Mam 7-letnią pandę, która się zaczęła psuć, więc jestem z wami:)
witam wszystkich. martin łódź palio weekend 1.2 8v
pierwszy raz więc trzeba się przywitać! miło mi !
witam wszystkich
Witam Wszystkich bardzo ciepło :)
Od tygodnia jestem posiadaczką czarnego Stilacza 1.9 JTD, jest to mój pierwszy diesel i mam nadzieję, że nie będzie mi sprawiał większych kłopotów :) Od strony mechanicznej dopiero poznają autko natomiast mogę śmiało stwierdzić, iż jazda nim to czysta przyjemność.
W razie kłopotów lub pytań - mam nadzieję, że mogę na Was liczyć :)
Z góry proszę o wyrozumiałość w końcu jestem kobietą dla, której niektóre rzeczy mogą nie być tak oczywiste jak dla Was Panowie :) obiecuję być pilnym uczniem ;)
Pozdrawiam.