siema wszystkim jestem jozek mam problem z tym moim wibratorem (cc) tzryma wysokie obroty podczas zmiany biegow dlugo z nich zchodzi . potrzebuje instrkcji jak wyregulowac silownik biegu jalowego gaznik polski
To jest widok strony w wersji do druku
siema wszystkim jestem jozek mam problem z tym moim wibratorem (cc) tzryma wysokie obroty podczas zmiany biegow dlugo z nich zchodzi . potrzebuje instrkcji jak wyregulowac silownik biegu jalowego gaznik polski
WItam wszystkich :) mam nadzieje że zdobędę mnóstwo info na temat mojego Fiacika ;)
Dzień dobry,
Witam, mam Fiata Stilo 1.6 16 V
Witam wszystkich
Od dwóch miesięcy mam Bravę jtd105. To mój pierwszy włoch i już zdążyliśy się polubić :)
dzieńdrobny wszystkim :)
Witam wszystkich ja i mój fiacik.
Witam! Jestem posiadaczem Doblo 1.9D z 2001 roku :)
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów !
Mimo iż jestem młody i mam prawo jazdy od czerwca 2011 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Sieny 1.6 16v z 1997 roku . W posiadaniu mojej rodziny jest także Uno 1.0 fire z 1998 roku który woził mnie jako dziecko gdyż mamy go od nowości .
Mam nadzieje że wielka fiatowska rodzina przyjmie mnie z otwartymi rękami i pomoże z rozwiązaniem każdego problemu (oby takich jak najmniej) haha :) Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości
Witamy wszystkich serdecznie :dlon:
Fectum przyjmujemy kazdego, kto kocha włoską motoryzacje, a wiek nie ma tu nic do rzeczy ;)
Witam wszystkich sympatyków Fiata
Witam wszystkich,
to moj druga maryśka
pozdrawiam
Witam serdecznie.Jestem sympatykiem Fiatów od wielu lat.Ale wreszcie jestem posiadaczem wymarzonej maryśki (motor 1,6). POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Witam! Kupiłem doblaka 1.9 DS i jestem z niego w miarę zadowolony :P
Witam wszystkich klubowiczów. Jeżdżę Fiatem punto