Siema wszystkim posiadam Bravo 1.4 12v lpg 97rok i po paru miesiącach nagle zaczął szarpać. Czytałem na forum parę tematów na ten temat i zobaczymy jak to będzie...
To jest widok strony w wersji do druku
Siema wszystkim posiadam Bravo 1.4 12v lpg 97rok i po paru miesiącach nagle zaczął szarpać. Czytałem na forum parę tematów na ten temat i zobaczymy jak to będzie...
Witam wszystkich jestem tutaj nowy posiadam Fiata Pandę 1.1 z 2003 roku. Pozdrawiam
Witam wszystkich od dzisiaj jestem właścicielem fiata ducato, mam nadzieję że znajdę tu pomocne informacje co do obsługi. Pozdrawiam
Cześć wszystkim, jestem NOWY :) zakupiłem punciaka 1,2 8V i już na starcie mam z nim problemy, w poniedziałek idziemy do lekarza więc coś poradzimy na to.
Pozdrawiam
Witam wszystkich! Od ponad roku jestem właścicielem Lanci Lybry. Zapisałem się na forum by zgłębiać więdzę o włoszkach ;)
Witam Wszystkich :)
Cześć, właśnie stałam się właścicielką Fiata Punto II 1,2 16V z 2000 roku, mam nadzieję, że będzie dobrze służył :)
Siemanko wszystkim klubowiczom i szczęśliwym posiadaczom Fiacisza. Sam mam Bravo 1.9jtd cf3 suite.
Witam wszystkich posiadaczy Fiata :smile:
Witam wszystkich fiatoklubowiczów.Mam na imie Małgorzata i jestem szczęśliwa posiadaczka fiata CC rocznik 1994 poj.700 ED bez katalizatora od 2008 roku.Dla niektórych to śmieszne o ona ma cieniasa.ale niezamieniłabym go na żaden inny.po pierwsze pokochałam te auto,a po drugie sa tanie częci niżeli do innych aut.Wszakże mój cienki ma juz 18 lat i jest pełnoletni,to jak wiadomo części się zużywają jak z człowiekiem.Auto potrzebuje prostownika a człowiek prostamolu.To w przypadku mężczyzn.I co jakiś czas cos trzeba naprawić.Nie zamienię go na żaden inny.Teraz np.mam do wymiany sprzęgło no bo się skończyło.Jest mały,mało pali.Na lpg na 100-ke 6,5 na beni 5,5.wszędzie wjadę do jazdy po mieście jest super i do parkowania też.Miło czasem z kims pogadac na temat aut,czasem można dowiedzieć sie dużo ciekawych rzeczy i można tez komuś coś doradzić słowem mówiąc wymienić się doświadczeniami.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich!
Witam ;)
Siemka wszystkim lubiącym uwielbiającym fiata ///// ;) Sam posiadamm Fiat Uno rok prod. 2002, silnik 900cm3 benzyna. Pozdrawiam
Witam wszystkich właśnie dołączyłem do grona posiadaczy fiatów mam Idea 1.4 16v
Witam wszystkich.
Witam, od zawsze byłem fanem fiata 126p, ritmo, scudo a teraz jestem posiadaczem fiata punto II 1.2 V8 z 2001 roku. Mam nadzieje,że będę tak samo dobry jak poprzednie
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Posiadany samochód niedługo zmieni właściciela więc nie będę się nad nim rozwodził
Witam wszystkich. Ostatnio stałem się posiadaczem bravo 1.6 mjtd 08. Swoje problemy opiszę w odpowiednim dziale.
Witam wszystkich:) Jestem świeżo upieczoną właścicielką superowego Fiata Ducato 2.8idtd, r.1999 :)
witam.
zakupiony punciak 1.1 gaz. - fiaty najtansze w eksploatacji autka.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
witam.
zakupiony punciak 1.1 gaz. - fiaty najtansze w eksploatacji autka.
dzień doby! Witam wszystkich