Firmware wlazł w 20 minut, teraz kolej na mapke, oby też bez udupienia navi ;)
Użyłem pendrive SanDisk 64GB poszło OK, teraz znalazłem jakąś instrukcje że zalecają max 32 GB ale widocznie z większymi tez działa
To jest widok strony w wersji do druku
Firmware wlazł w 20 minut, teraz kolej na mapke, oby też bez udupienia navi ;)
Użyłem pendrive SanDisk 64GB poszło OK, teraz znalazłem jakąś instrukcje że zalecają max 32 GB ale widocznie z większymi tez działa
Jeżeli licencja ważna to coś źle musisz robić. Odsyłam do postu nr 1 w tym wątku. Przeanalizuj czy popełniasz błąd, jak nie to może masz jakieś stare firmware w radio.
Aktualizowałem dziś mapy z 1011 do 1055, szybki pendrive USB 3.0 trwało to ponad 1h 20 min ale weszło pomyślnie ;)
brylancik a masz jeszcze licencje?
Nie mam, pobrane z forum. To jest ta ostatnia póki co działająca, 1060 juz niektorym nie wchodzi
A nie doczytałem. Też mam tą ostatnią 1055 i weszła za 2 razem.
Dear Jack and hello to everyone, i come from italy and that's why i write in english. I have tried to modify the xml files with success, but the problem is when i repack the map, some bytes will be added, and when i try to put in the usb i receive the message error (maybe the repacking with winrar is incorrect), The solution will be, after removing the item of copy protection in the xlm, to repack in a correct way. There is somebody knows ho to do? Thank u.
Witam wszystkich,
Uprzejmie poproszę o udostępnienie aktywnego linku do mapy i licencji 1055. Fabrycznie mam 1025, a pobrana ze strony MOPAR 1060 nie daje się zainstalować - błąd [0xb57000] - "błąd mapy, pobierz ponownie" (próbowałem już różne peny i formaty plików). Może uda się z ostatnią mapą ze wspólną licencją?
Z service newsa wynika ze aktualizacja firmware radia powinna zlikwidowac problem nie możliwosci wgrania najnowszej mapy
Niestety u mnie dalej nie działa soft najnowszy wgrany mapy próbuję na swojej licencji i nicZałącznik 39554Załącznik 39555
Udało mi się przeprowadzić aktualizację mapy 1060 w sposób następujący: pobrałem ze strony MOPAR licencję i .zip z mapami na komputer z win7, pendrive 32gb formatowany w exFAT, wrzuciłem na niego zarówno wypakowane pliki map jak i archiwum .zip i poszło. Polecam spróbować.
Tak, do 2024r.
no to wiadomo ze wejdzie tu chodzi o użytkowników po okresie ważności aktualizacji
No właśnie wcześniej nie wchodziła, aż dorzuciłem na pendrive .zip z mapami, co zdaje się rozwiązało problem.
sugerujesz że radio samo sobie rozpakowuje archiwum z mapami ?