witam wszystkich posiadaczy fiatów jestem alfistą
To jest widok strony w wersji do druku
witam wszystkich posiadaczy fiatów jestem alfistą
Witam wszystkich posiadaczy autek marki fiat.
Witam wszystkich serdecznie, zwłaszcza BRAVOWICZÓW
Witam wszystkich fiatomaniaków. Przybywam tutaj z Ekipy Wlkp (Wielkopolski Klub Fiata) Już ponad rok śmigam punciakiem I gen. 1.2mpi, a przedtem miałem cento 700 i 900. Jeżeli będzie kolejne auto to na pewno będzie to fiat :cool:
Witam Wszystkich Grzesko melduje sie na pokładzie forum fiata! :cool::cool::cool: Posiadam już drugiego w mojej karjerze motoryzacyjnej Fiata.
Wcześniej posiadałem Fiat panda 1.1 Actual 2004r., ale zamieniona została i to moje obecne autko od paru dni, Fiat Idea 1.3 MultiJet 2004r. Pozdrawiam wszystkich :smile::smile::smile:
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich ahoj ;)
Witam, wszystkich użytkowników. Jestem właścicielem Fiata Stilo MW od blisko roku. Dotychczas z forum korzystałem jako gość, ale postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich.
witamy. miło że sie zalogowałeś :D
Powitać serdecznie chciałem, co niniejszym postem czynię :)
Moje uszanowanie!!!
Kupiłem Stilo aby walczyć ze stereotypem, że wszystkie samochody na"F" są do bani:)
Jak na razie muszę zgasić choinkę na desce rozdzielczej i liczę na pomoc i doświadczenie kolegów i koleżanek.
Witam wszystkich forumowiczów.
Właśnie jestem na etapie kupowania Stilo. Mam nadzieje że tutaj znajdę odpowiedzi na wszystkie moje wątpliwości związane z tym pojazdem.
Pozdrawiam :cool:
Cześc , jestem nowy .. śmigam Stilo 1.9 JTD , i Sejem 1.4 Tjet :)
witam wszystkich :)
Adrian i mieszkam w Warszawie
Od jakiegoś czasu jestem właścicielem FIATA STILO 3D 1.9JTD 115KM 2002r
Nie miałem wcześniej fiata podobnie jak diesla. Zawsze była benzyna + LPG
Może jest ktoś w wawie kto chciałby mi pomóc i spojrzeć na to moje jeździdło? :) oglądnąć
Pozdrawiam
Cześć witam wszystkich szanownych forumowiczów myślę że dużo się tutaj dowiem i w razie czego mogę dużo pomagać innym
pozdrawiam