Może wersja LOUNGE ma takie podświetlenie:smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Może wersja LOUNGE ma takie podświetlenie:smile:
:lol::lol::lol::lol:
Ja p...... , mają po dwa światła, z przodu ... z tyłu ... i jeszcze przy lusterkach miały by być ? A co wy na to że ja nie mam w swoim w ogóle lusterka dla fotela kierowcy ? Koniec świata !!! :lol: Musze go sprzedać ...
Hehehe jak się okaże że nie ma to ja nie odbieram auta. Dopłacę te 6 tyś. Do lounge żeby mieć ;-) :-P
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
MICHO proponuje sklep 'wszystko za 5 zł" , kup lustereczko , taśma dwustronna i masz !!!
Witam Panowie
Czy ktoś z Was ma Tipo z radarem? Tam są niby inne halogeny okrągłe i co za tym idzie inny zderzak?!
Macie może jakieś fotki jak to wygląda?
Kolega bibi ma tipo z radarem i okrągłymi halogenami.http://fiatklubpolska.pl/attachment....8&d=1480664202
Myślałem, że gorzej będzie wyglądało, bo właśnie dziś się dowiedziałem, że będę miał wersję z tymi okrągłymi halogenami bo mam radar. Choć powiem szczerze, że standardowe mi się bardziej podobają :)
Ale nie ma co narzekać. moją matule zabrałem dziś do salonu pokazać jak będzie wyglądało moje auto. Była pod wrażeniem - jak to matka :)
Marny dzięki za fotkę - jak Twoje koła?
Kratka w zderzaku z radarem wygląda tak:
Załącznik 26092
bibi dziękuję za radar, ale bardziej zależało mi na zdjęciu autka z okrągłymi halogenami. Auta z radarem mają okrągłe halogeny i zupełnie inaczej wyglądają niż w wersji bez radaru z prostokątnymi halogenami. Marny przesłał mi już fotkę Twojego auta :)
Kilka postów temu pisałem, że zastanawiam się nad TIPO... chciałem z żoną zobaczyć jeszcze coś w środku w modelu prezentacyjnym i z salonu wyszedłem z zamówieniem na TIPO HB i póki żelazo gorące opłaciłem, aby wszystko się robiło... planowany odbiór do końca marca-liczę, że to nie była zła decyzja :-)
Dzisiaj zadzwonił do mnie sprzedawca ze samochód został wyprodukowany 30 grudnia, odbiór około 20 stycznia, nadmienię że zamówienie wykonałem 28 października. Wg rozmowy miał być w lutym a u dilera w marcu. Trochę to dziwne a i teraz zimowki muszę kupić. Nadmienię że to wersja easy z dwoma pakietami i kilkoma opcjami. Tak czy siak niecałe 3 miechy :).
Regicide1 no to wszystko OK. Ja złożyłem zamówienie w połowie listopada czy jakoś tak a zostanie wyprodukowane w ostatnim tygodniu stycznia. Tylko że moje będzie z 2017 a nie 2016 :) - taki mały żarcik
No właśnie to mnie trochę męczy a i plan finansowy był inny jak i odbiór miał być w marcu/kwietniu. Podobno Fiat diler nie ma później wpływu jak to faktycznie termin wykonania będzie w fabryce. Mogę zrezygnować bo w umowie przedwstępnej mam zapis o roczniku 2017 :).