Witam wszystkich forumowiczów! Od niedawna jestem posiadaczem Fiata Stilo 1.6 3D i jak na razie wszystko działa jak powinno :) Ale mam nadzieję, że będziemy sobie pomagać :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich forumowiczów! Od niedawna jestem posiadaczem Fiata Stilo 1.6 3D i jak na razie wszystko działa jak powinno :) Ale mam nadzieję, że będziemy sobie pomagać :)
witam serdecznie
Witam wszystkich forumowiczów. Zapisałem się na forum gdyż mam problem z Stilo 2002r. 1.9 JTD. Po przekręceniu zapłonu pali się pomarańczowy trójkąt z wykrzyknikiem w środku i pojawia się napis Erwärm. Stör. Szukałem po internecie bezskutecznie rozwiązania. Pomóżcie
beron napisz nowy post na podforum Stilo ;)
Witam wszystkich serdecznie.
witam i pozdrawiam posiadaczy bravo :D
Witam wszytkich :)
Witam Wszystkich :)
Alfa rulezz
Witam wszystkich posiadaczy włoskiego szaleństwa.
Cześć wszystkim :)
Witam, posiadam fiata multiplę i fiata scudo.
witam wszystkich jestem nowy , jestem z wlkp a dokładniej z kłodawy posiadam bravo 1.4 niestety własnie jest naprawiany rozrząd jak to w tym silnik myślę ze pomożecie mi w naprawie pozdrawiam :lol:
Post przeniosłem. byrrt
Siema Siema tutaj brava 1.9 jtd :D
Witam wszystkich! ; >
Witam. Wypada się przywitać jako świeży posiadacz fiata.
Brava 1.4 12v 1997
Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem nb. Pozdrawiam
Cześć ;)
Co prawda witam się dopiero w dniu dzisiejszym, ale przyglądałem się od dawna. Jestem posiadaczek Kropki 1.1 i o ile autem jeździ mi się fantastycznie, części są stosunkowo tanie to niestety do tego auta nie mam szczęścia. Co chwilę wychodzą mocne awarie. Kupiłem auto "zadbane", a okazało się, że de facto sam muszę o nie ZADBAĆ i w sumie od roku co chwilę coś się naprawia, wymienia - najlepsze jest to, że robię miesięcznie może koło 150km max...
Boli mnie tylko jedno - fachowość mechaników. Na innym portalu wyczytałem, że silniki 1.1 w Kropkach to tak zwana "szkoła" dla mechaników, a widzę, że i z czymś tak prostym mają duuuuże problemy, do tego stopnia, że samemu nie będąc mechanikiem chyba wiem o tym więcej dzięki lekturze kilku portali poświęconych Kropaskom.
Witam wszystkich, posiadam grande punto 1.2 i szukam u was wielu informacji na jego temat :)
Witam serdecznie!
Pomimo, że jestem użytkownikiem AR to postanowiłem się zarejestrować i poszukać tu informacji na temat silników i elektroniki w naszych samochodach;)
Witam wszystkich