To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Codziennik -
Jak tak sobie rozmawiamy o kluczach... chodzi za mną, żeby kupić sobie zestaw Honitona
HONITON 94 EL. ZESTAW KLUCZY NASADOWYCH + GRATIS (4610781851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dużo ich używał nie będę, ale fajnie jak coś leży w garażu, i czeka aż się przyda.
Myślicie że mogły by być???
-
Cytat:
Napisał
nygus
Dużo ich używał nie będę, ale fajnie jak coś leży w garażu, i czeka aż się przyda.
Myślicie że mogły by być???
Podoba mi się Twoje podejście :) Zestaw wygląda dobrze, ale bez chwycenia tego w rękę nic nie powiem.. Z drugiej strony tyle elementów - cena aż za niska trochę ;)
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Oddasz do analizy fizyczno-chemicznej? :D
jesteś blisko :) klucze jeszcze nie dotarły. jak je bedę miał w rękach to napiszę o nich coś więcej. na forach opinie co do tych kluczy są różne. od mocno przychylnych do negatywnych. a co do podejścia... to tylko klucze do śrub o max. rozmiarze 14 mm do okazyjnego odkręcania śrubek przy aucie - tak jak w przypadku aktywatorów, zatem apeluję o odrobinę zdrowego rozsądku :)
-
Ja tam jestem zdania, że zwykłemu kowalskiemu wystarczy grzechotka z biedronki albo z lidla i spełni wszystkie jego wymagania. Sam takie mam i jeszcze nie zepsułem :-P
-
Cytat:
Napisał
bzykol
Ja tam jestem zdania, że zwykłemu kowalskiemu wystarczy grzechotka z biedronki
Gdyby boch kupił taką z lidla nic bym nie mówił.... :P
-
powiedział ten co kupił sondę lambda Getz :P
-
A ja zmienię temat. Wybrałem się do Zakopanego i wychodzi na to że pogoda dopisze.
-
filtr kabinowy wymieniony. porobiłem nieco zdjęć, więc powstanie z tego mój pierwszy manual. szczegóły już wkrótce w temacie o Stilo :)
-
Cytat:
Napisał
seth
A ja zmienię temat. Wybrałem się do Zakopanego i wychodzi na to że pogoda dopisze.
Jeśli chodzi o mnie to życzę Ci ślicznej pogody :palacz:
A co do kluczy to posiadam komplet kupiony w Lidlu i nie narzekam.
-
Cytat:
Napisał
boch
powiedział ten co kupił sondę lambda Getz
Fakt kupiłem - zaraz po kupnie auta, ale przez rok zmądrzałem i już nie kupuje g**na ;) Następna bez kombinacji była bosh'a.. Poza tym wizualnie różnicy w tym nie ma - nic nie wkazuje na to aby taka sonda mogła paść, a narzędzia, Toya, LuxTools, czy chyba najgorszy z nich wszystkich Topex to już wyglądem odstrasza :P
I nie twierdzę że niczego tym nie odkręcisz, ale dla siebie na dłużej nigdy czegoś takiego nie kupię ;)
-
obejrzałem sobie wczoraj dokładnie te narzędzia i stwierdzam, że do moich zastosowań w zupełności wystarczą. kupować półprofesjonalny zestaw kluczy za 2 stówki do okazjonalnego odkręcania przykładowego wkręta z łbem 5,5 pachniałoby lekkim hardkorem. jak mi się grzechotka rozsypie pokajam się na forum :D
-
powiedzcie mi, ile może być warte Bravo 1.6 16V z 1996 roku, z przebiegiem 260 tys. z progami przeżartymi korozją przy tylnych nadkolach, w odcieniowych błotnikach przełożonych z innego Bravo, z dwoma odpryskami na przedniej szybie, z wybitym przednim zawieszeniem (do wymiany sprężyny i amorki). auto ma do wymiany rozrząd, oleje, filtry, czujnik ciśnienia gazu (MAPsensor) oraz łożysko alternatora. oczywiście w aucie jest LPG oraz klima :)
-
Kurcze nie brzmi to ani zachęcająco ani kolorowo.Sam rok 96 to już troszkę trąca lekkim dziadkiem a rdza na progach kładzie się cieniem na auto.Do tego kupę kasy na start i robi się majątek.Jak dla mnie to auto to kupi dojeżdzacz aut,czyli taki co kupi i jeździ ile tylko się da.Wskocz na Allegro i zobacz mniej więcej co i ile.
-
właściwie to auto już sprzedane. jestem jednak ciekaw Waszych propozycji cenowych. tak jak sugerowałeś Zielony, auto poszło na tzw. zajechanie - przebiegi dzienne ok. 50 km. uprzedziłem kupujących o wszelkich problemach z autem. spodobało im się fenomenalnie działające wspomaganie kierownicy, sprawna klima oraz instalacja LPG.
-
Boch to Ty takim parchłem jechałeś za granice i bałeś się mniej niż nowym stilo? :D