To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
gilbert3
Do mijania drogowych są dwie różne żarówki H7?
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
I do mijania i do drogowych w relfektorach z ledami do jazdy dziennej są H7. Instrukcja się kłania. :lol: A co to szkodzi, że inny typ / producent H7 założę do mijania, a inne do drogowych? Co do żywotności tych żarówek mam zupełnie inne doświadczenia...:smile:
Załącznik 30238
-
Ponodebraniu auta od razu zmieniłem h7 na mijania i drogowych, fabrycznie mijania były philips a drogowe osram... wiec już sam producent różnych używa...
-
Cytat:
Napisał
bibi
Według mnie kierunkowskazy działają bdb.Delikatne dotknięcie manetki i migają 5razy dłuższe przytrzymanie i migają tyle razy ile chcesz no i oczywiście gdy wepniesz manetkę do końca to odbije przy powrocie kierownicą.
:) dokladnie jak piszesz...trzeba sie naumiec :) i jest super...
-
Tipek jest fajny - ale jednak zmieniłbym twarde plastiki "na drzwiach" i gdyby była możliwość wyboru większej ilości/kolorystyki (spośród już dostępnych) tapicerki w poszczególnych (uboższych) wersjach wyposażenia
-
fabrycznie nie ma schowka na okulary jak to ma miejsce w 500L.
-
Cytat:
Napisał
juri
A udało się może koledzie zamontować z 500 L?
-
Na konkurencyjnym forum jest opis
-
Cytat:
Napisał
juri
Dziękuję Koledze za świetny opis ;-):smile:
-
Cytat:
Napisał
bibi
Na konkurencyjnym forum jest opis
Bibi - możesz podrzucić link na PW albo wkleić tutaj... chyba się nikt nie obrazi :-)
-
Mogę wkleić manuala tu na forum. Fajna rzecz a cieszy.
-
Cytat:
Napisał
juri
Jako "schowka" używam wnęki za hamulcem ręcznym 8-)
Ale brak podłokietnika ma swoją cenę-jeśli miałbym wskazać coś mi nie pasuje w Tipo po miesiącu użytkowania, to położenie kierownicy-nawet po wyregulowaniu coś w nim jest co męczy prawą rękę. Wcześniej jeździłem VW Polo i tam była dopasowana idealnie pode mnie bez żadnej regulacji.
Do kierownicy jako takiej-jej materiału i wielkości-uwag nie mam.
-
Cytat:
Napisał
juri
Mogę wkleić manuala tu na forum. Fajna rzecz a cieszy.
To może poprosimy...
-
-
Juri - ja kupiłem schowek przykręcany ....a tam w środku chyba nie ma do czego przykręcić ...także ...zonk... :-/
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Juri - ja kupiłem schowek przykręcany ....a tam w środku chyba nie ma do czego przykręcić ...także ...zonk... :-/
No to właśnie Kolega Juri zrobił manuala... :smile: Zawias z rączki przekładasz do schowka ....
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A ja się zastanawiam, czy udało by się nie wyciągać zawiasów, tylko zdjąć rączkę i w to miejsce włożyć na te zawiasy schowek? Jak myślisz Juri, da się w ten sposób czy za mało miejsca na wybicie czpienia?
-
i ja kupiłem przykręcany od tego kolesia z alledrogo co tu link był...
-
@pietics nie ma miejsca jak te trzpienie(bolce) wyciągnąć, przez to zrobiłem manuala.
-
Cytat:
Napisał
juri
@pietics nie ma miejsca jak te trzpienie(bolce) wyciągnąć, przez to zrobiłem manuala.
Jeszcze raz dzięki za manual.
-
W HB i Kombi jest łatwiej bo są rączki nad kierowcą.W sedanie trzeba wyciąć podsufitkę i dopiero montować schowek na okulary.W grande Punto były rączki przykręcane a w Tipo wychodzi na to,że są na metalowych zatrzaskach.
-