Wejście do menu zaawansowanego w Uconnect 5" po aktualizacji firmware na 23.01.93.11 działa RADIO+MEDIA+BROWSE ; można odczytać wersję firmware.
Nie działa juz RADIO+APPS+BROWSE.
To jest widok strony w wersji do druku
Wejście do menu zaawansowanego w Uconnect 5" po aktualizacji firmware na 23.01.93.11 działa RADIO+MEDIA+BROWSE ; można odczytać wersję firmware.
Nie działa juz RADIO+APPS+BROWSE.
W Uconnect 5" zawsze działało radio+media+browse
próbowałem zrobić aktualizacją do 1045 z 1030 niestety aktualizacja nie powiodła się. W radiu najnowszy fw od JTN.
Spróbuję wgrywać po kolei, czyli 1035, potem 1040 i na końcu 1045.
edit.1
Próba wgrania 1040 i komunikat aktualizacja nie powiodła się, ale spróbowałem jeszcze raz i przeszła bez problemu. Czas teraz na 1045.
edit.2
to samo z 1045, pierwsze odpalenie pena i po chwili komunikat o niepowodzeniu, ponowne zapodanie pena i wszystko leci...
Po roku chciałem zaktualizować mapy, 3 lata licencji kończą się we wrześniu. Ku mojemu zaskoczeniu nie jest dla mnie dostępna żadna aktualizacji, mimo tego że pominąłem minimum 3 mapy...."No updates are currently available on the Map Update website. Contact your FCA authorised workshop to check new map availability"
Dlaczego ja mam takie przeświadczenie, że te mapy miały być dostępne dożywotnio?
Czy ktoś ma jakieś sprawdzone źródło skąd można ściągnąć najnowsze aktualizacje?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dlaczego ja mam takie przeświadczenie, że te mapy miały być dostępne dożywotnio?
Czy ktoś ma jakieś sprawdzone źródło skąd można ściągnąć najnowsze aktualizacje?
p.s.
mi też w lutym strzeliło 3 latka
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
I jeszcze jedno.
Zastanawiał się ktoś czy jeśli bym w tym Moparze wprowadził VIN Fiata ale, który nie ma nawigacji i został niedawno sprzedany to czy bym dostał dostęp do map?
Cześć, mam spory problem z aktualizacją. Przeczytałem cały wątek i nic mi nie pomogło. Mam tipo z 07.2016. W listopadzie udało mi się jeszcze pobrać mapy ze strony Myfiat i zgodnie z instrukcją wgrałem je na pendrive. Aktualizacja doszła do 99% i skończyła się niepowodzeniem, spróbowałem zgodnie z zaleceniami kilka razy (w sumie 3) aktualizacja zawsze trwała około 2 godzin. Odpuściłem temat do dzisiaj. Wczytałem się w forum i wyczytałem że najlepiej mieć pendrive 16 gb taki kupiłem i pobrałem najnowsze mapy (link z tego wątku), wgrałem mapy i do auta znowu, zrobiłem 2 nieudane próby zawsze błąd wyskakiwał na końcu. Wyczytałem na jakimś włoskim forum fiata że najlepiej mieć pendrive 2.0 i faktycznie mój był USB 3.0, kupiłem 16 GB 2.0 i znowu 3 próby nie udane zawsze błąd jest na końcu i to jest chyba najbardziej irytujące. Kod błędu jaki mi wyskakuje to 0xc6000.
A jak sformatowałeś pendrive?
Czy jeśli ktoś z was udostępni mi pliki do nawigacji to będzie mi działało?
@grzegorz4586 Udało Ci się rozwiązać problem ? u mnie jest to samo ...
Próbowałeś aktualizować soft w radiu ?
Właśnie nie. Obawiam się że jak mapy nie chcą wejść to faktycznie mogę mieć problem z USB lub pendrivem. Teraz nie działają mi tylko mapy, ale nie wybaczę sobie jak uszkodzę radio.