W wersji HB I SW też można mieć radio takie jak w sedanie a nie koniecznie tablet. Tablet jest za dopłatą
To jest widok strony w wersji do druku
W wersji HB I SW też można mieć radio takie jak w sedanie a nie koniecznie tablet. Tablet jest za dopłatą
O! Światło w tunelu ;p
Cały czas myślę, że pewnie to nie odpowiedni temat na takie rozmowy, ale nie mogę nie napisać;p
Ja czekam do około połowy stycznia i później zapadną jakieś wiążące decyzje. Gdy przyjdzie do odbioru to się pewnie pochwalę co i jak, a nie ukrywam-mało jest osób, które chwalą, fotografują swoje TIPO wozidła.
Szkoda że taki duży dystans nas dzieli bo chętnie przyłączył bym się do takiego projektu:smile:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Bardzo mało użytkowników zakłada tematy o swoim aucie i pokazuje fotki. TROCHĘ TO SŁABE. Na innych forach ludzie pokazują swoje auta i to jest naturalne a tutaj jakoś inaczej to funkcjonuje. Może ktoś myśli że jak pokaże auto na forum to zaraz złodzieje przyjdą i ukradną mu FIATA:cool::cool:.
Zwracałem się do administratora o możliwość zakładania tematu o naszych samochodach w dziale tipo i czekam na odp. Ja i kilka innych kolegów założyło temat o swoim aucie w dziale tipo i te tematy nie zostały usunięte więc może administrator przychylnie odniósł się do mojej prośby. WIĘC ZAKŁADAJCIE TEMATY O SWOICH AUTKACH W DZIALE TIPO WIĘKSZA ZINTEGROWANA SPOŁECZNOŚĆ TO WSPANIAŁA SPRAWA KOPALNIA WIEDZY I MOŻLIWOŚĆ POZNANIA LUDZI KTÓRZY MAJĄ TAKI SAM SAMOCHÓD I MOŻE PODOBNE PASJE JAK WY. NIE WSPOMINAJĄC O MOŻLIWOŚCI ORGANIZOWANIA SPOTÓW NASZYCH NOWYCH NABYTKÓW
Generalnie jak już mamy pogrupowane tematy techniczne w działach to czekamy aż admini poprzenoszą wątki do swoich szufladek. Można dodać jeszcze dział NASZE FIATY TIPO ;-) i może jeszcze LUŹNE GADKI co by nie spamić w technicznych działach :-)
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Zawsze możemy zrobić taki zlocik Małopolsko-Śląski :-) Bielsko Wisła Szczyrk może Żywiec :-) Tychy, Katowice, Kraków, Nowy Sącz itd. Itp. Jest tyle pięknych miejsc żeby mieć pretekst Tipka przegonić :-) Jak wiosna zapuka i się w marcu cieplej zrobi i ładnie propnuję. Pogada się o autkavh poogląda i do knajpy można na goloneczkę skoczyć ;-)
Zorganizowanie spotu użytkowników nowego tipo jest obowiązkowe i mam nadzieję że dojdzie do skutku.
Koledzy czy w swoich TIPO macie w przysłonach przeciwsłonecznych podświetlenie?????
Chyba tylko easy i lounge. A zapytam tak :-) Na ch.... yyyy na co Ci to ??? ;-) :-P W Lancii miałem w obu i ani razu nie użyłem tego a lusterka to już tym bardziej ;-)
Widziałem na filmiku na youtubie że jest tam światełko a ja mam wersje EASY i nie mam tego podświetlenia. Nie jest mi to potrzebne ale jak moja wersja miała by to mieć to chcę żeby to było.
U mnie w Lounge są oba podświetlane.