seth powiedz Ty mi bo ja trochę nie ogarniam - Ty jeździsz lucyną czy bravo?
Odnośnie wydziwiania z bordowymi felgami itp.. heh ;) Ja jestem zdania, że do tego auta b. pasują oryginały fiata a do czarnego koloru tylko srebrne..
To jest widok strony w wersji do druku
seth powiedz Ty mi bo ja trochę nie ogarniam - Ty jeździsz lucyną czy bravo?
Odnośnie wydziwiania z bordowymi felgami itp.. heh ;) Ja jestem zdania, że do tego auta b. pasują oryginały fiata a do czarnego koloru tylko srebrne..
ja jeżdżę obydwoma. Powiedzmy że Lusia to taki samochód tylko mój i do pracy a Bravo to samochód domowy.
przypomniałem sobie
http://img08.tablica.pl/images_tabli...is-_rev006.jpg
;)
ty to masz porównania. To jakby porównywać samochód 3 drzwiowy z LPG do wyścigowej fury :P
ten czerwony mat na felgach będę pamiętał do końca życia. ech, dzieciństwo... ;)
Wiesz co te czerwone błyszczące felgi mają jakiś swój urok. Ja się jakoś przyzwyczaiłem i chyba już tak zostanie, no chyba że mienie fele na zimowe alu
I niestety Bravo pokazało że chce pieszczot. Do wymiany miałem linkę od biegów co niestety kończy się zakupami w ASO bo brak zamienników. Teraz Bravo stoi i czeka na łożysko lewy przód koszt 250 zł oraz czujnik Aga 90 bo czujnik nie chce wyjść a łożysko wychodzi na stronę czujnika. Potem już tylko polerka dla uzyskania pięknej głębi koloru
Bravoko dostało świeży lakier na zderzaki co bardzo mnie ucieszyło bo jakoś tak z porysowanymi kiepsko się jeździło :D Jedyne co mi jeadszcze zostało to dokupić kratkę dolną w zderzaku bo komuś się spodobała i pożyczył. Następnie pomyślimy nad polerka całego ale to musi się ochlodzić bo żar z nieba niesamowity.
Wczoraj odebrałem bravo od mechanika. Wymieniony został sworzen i tuleje w belce. Zostały również zrwgenerowane zaciski z tyłu bo trochę ciężko chodziły więc nowe gumki i tloczki załatwimy sprawę. Części trw więc powinno trochę pojeździć.
A Bravo nie miało iść na sprzedaż?
Jest ciągle na sprzedaż co nie zmienia faktu że znam o nie i montuje dobre części. To dobre auto i nie spieszy mi się że sprzedażą
Po dzisiejszej kontroli na SKP okazało się że wszystko praktycznie jest w normie. Zbieżność do lekkiej korekty i jeszcze lekko popukuje łącznik lewy. Łączniki oba zamówione oczywiście TRW i można powiedzieć że zawieszenie prawie w pełni wymienione :D
Teraz to można śmigać ile fabryka pozwoliła.
Kiedyś kupię od Ciebie to auto :wink:
Spoko. Mam nadzieję że zdążysz
Cóż za radość jechać bravem po nierownosciach i ciszę słyszeć. Niby tylko taki łącznik a wali jakby koło miało się urwać. Auto na zimę w pełni sprawne łącznie z wymianą płynu hamulcowego.