To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Maglownica;/ -
Cytat:
Napisał
seth u mnie sprawdzaja jeśli jest taka potrzeba.
A spytam Paweł - jak? Bo system który potrafi ustawić pełną geometrię kół prostym (i tanim) nie jest.. Pełna geometria 4 kół w pewnych autach to wydatek około 150-200zł i z godzina/ponad roboty. System na który jeżdżę działa tak, że na każde koło zakłada się takie jakby lustra ze znacznikami, samochód wędruje do góry gdzie są 4 kamery robiące zdjęcie tym lustrom i na podstawie tego i danych auta ustawia się geometrię..
Cytat:
Napisał
konrado223 Do byrrt-a może zamontowałeś sobie wahacze od maryśki są dłuższe,
Nie no dedykowane do bravo.. Poprzednie TRW, nowe Delphi.. Nie wiem -wizualnie niczym się nie różniły..
-
u nas nie ma luster a zakładaja takie blaszki z podziałkami i laserowo jakoś to jest robione dokladnie się nie przyglądałem ale dlubał przy tym dlugo.
-
Laserowy to podobno starszy system, ale jakoś nie chce mi się wierzyć żeby na OSK PEŁNĄ GEOMETRIĘ robili - ustawiali Ci 4 kąty?
-
no wychodzi na to ze tak. nie wiem jak to jest dokładnie bo ja wpadłem tylko na sprawdzenie sworzni i tak mi powiedział znajomy że to do tego służy. z ciekawości jak będę u niego przy okazji to sie wypytam
-
Panowie właśnie wymieniłem końcówke drążka w 1.4 i zaczeło walić na maglu czy dasie go jakoś dociągnąć czy tylko wymiana
-
zależy gdzie ci wali. jeśli na jabłku to jest to wymienialne. temat był już poruszany chyba w dziale punto. po prostu wymienia się cały drążek. natomiast jak masz luz w samej maglownicy to tylko wymiana. najlepiej na regenerowana i swoja zostawić w rozliczeniu
-
Witam, mam pytanie, jak wymienić maglownice we fiacie brava 1.6 16v? czy trzeba w tym celu wyciągnąć sanki?