byłem kilka razy w głownie.. :D
To jest widok strony w wersji do druku
O, a co cię tu sprowadzało?
Ja w Łęczycy raz byłem w sumie :D
a moja mama ma tam koleżankę .. a co na zamku? hehe... my sie tylko tu witamy a może jakiś spot w MAJU
siemka,jestem nowy i tez z Łodzi
Pozdro
Chetnie bym sie spotkał z klubowiczami i dowiedział czegos na temat mojego autka.
No witamy witamy :D
Jak stopnieją śniegi, to ogarniemy spota ;)
Musisz odwiedzać forum często, to się dogadamy :D
Spoko,a więc czekam na sloneczko :)
no też czakamy i może w maju jakiś spot poleci
Witam serdecznie wszystkich. Łódź-Widzew w Multipli pozdrawia.
Pochwalcie sie autami na forum
Jutro zrobie fotki :) dzień wolny w pracy więc ogarnę jołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
widze kibiców widzewa :D
Zemnie kibic jak ta lala, wole żużel.
ale ktoś tu pisał o widzewie.. ja piłke nożną ale w realu a co do klubów to w totomixie
Jemu chodziło o to że mieszka na Widzewie, a nie że kibicuje :D
Bynajmniej ja to tak odebrałem :D
Załącznik 7903 a to moje autko :)
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Załącznik 7904Załącznik 7905 i jeszce pare fotek
kupowałem ja jak sypał śnieg a dziś po raz pierszy oglądałem spód i sie troche załamałem :(
jest kilka łatek do wstawienia i mam nadzieje że jakoś sobie z nimi poradze,nie wiem jeszcze jak progi wyglądają pod listwami ale czekam na pare stopni na plusiku
Super się prezentuje, myślę że nie będzie tragedii powodzenia.
A oto moja bestia.Załącznik 7917
Szczerze nigdy mi się multiple nie podobały ale ten kolor fajnie wygląda i jak by miała inny alus to by było przyjemne auto.. :) a co do Sieny się obawiam że progi też może być ruda..
tez sie tego obawiam,ale mam nadzieje ze to bedzie jakies poczatkowe stadium i da rade to zrobic samemu
to moze sie wiecej chetnych na spota znajdzie jednak :)) jak sie uda to bedzie mozna robic czesciej ;)
Panowie gdzie moge jechac w lodzi na komputer bo moja Sienka szaleje i wypija 16-17 l gazu ? Czy komputer pokaze zla prace sondy lub czujnika tem ?
A i jakie sa tego koszta ?