Też pobrałem z chomika ale autko nic nie widzi :/ szukam dalej... z LinkSave.in ściągam mapy Europy... ale jescze nie sprawdzałem czy któraś z nich działa... jak znajdę działającą Polskę to dam znać :) Ty też daj znać jak znajdziesz ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Też pobrałem z chomika ale autko nic nie widzi :/ szukam dalej... z LinkSave.in ściągam mapy Europy... ale jescze nie sprawdzałem czy któraś z nich działa... jak znajdę działającą Polskę to dam znać :) Ty też daj znać jak znajdziesz ;)
juz mam. z tej płyty co miałem po zainstalowaniu beneluxu tworzy folder map regions czy jakoś tak. wrzucę w download plik jaki będziesz musiał zgrać na pena i będzie śmigało. u mnie działa. a sukcesywnie będę wrzucał całą europę
mapa wrzucana luzem nie będzie chodziła ona musi być w tym folderze. windows w aucie rozpoznaje foder i potem jego zawartość :D UDAŁO SIĘ !!!!!!!!
ok :) spróbuje tak jak mówisz...
ja zaraz na chomika wrzucę bo na forum ejst za duże żeby dodać więc sobie pobierzesz i będzie gitara
Fiat Bravo II - PrezesCzak - Chomikuj.pl masz tam opis.
z chomika można to za darmo sciągnąć wystarczy się zarejestrowac i co tydzień dostajemy 50mb więc bez problemu starczy na ściagnięcie pliku
Czy ktoś próbował przenosić kontakty z smartfona? Mam Nokię 720 z Windows Mobile 7, telefon się połączył z Blue&me, można dzwonić wybierając głosowo numer, odbierać też mogę. W tym systemie nie ma wysyłania wizytówek, więc instrukcja ręcznego przenoszenia kontaktów podana wcześniej odpada. Może są już aktualizacje do B&M? A tak ogólne to wszystko chodzi, czyli na razie muzyka. Mam auto bez dużego wyświetlacza więc nav i mapy nie bardzo mnie interesują, wygodniej używać zewnętrzne urządzenie. Pozdrawiam
Witam, podłączę się do tematu, od tygodnia jestem posiadaczem bravo z 2012 r. i dzięki informacjom na tym forum mam instrukcję do autka, instrukcję do B&M, wgrałem język polski do B&M, po prostu bajka. Doszło do próby połączenia z telefonem i ..... Microsoft Lumia 640 z włączonym bluetooth'em i miła pani informuje o próbie połączenia, po czym komunikuje "spróbuj później". Telefon nie widzi B&M, nie pojawia się w telefonie...Co robić?
Nie bardzo rozumiem jak telefon nie widzi B&M.Jak nie widzi,to z czym ma sie łączyć? Cała procedura ,czyli ustawienie widzialności urządzeń w telefonie jest prawidłowo ustawione,wyszukanie urządzeń BT ,znaleziono B&M, sparowano, przeniesiono kontakty z telefonu do samochodu - wszystko to zostało zrobione i nie było problemu mam rozumieć??? Czy tylko włączyłeś BT w telefonie i już chciałeś dzwonić myśląc że to wszystko.Napisz jaśniej,wtedy pomyślimy.I tutaj nie wysyła się wizytówek,tylko kontakty.
Witam, szukam oprogramowania B&M w języku polskim.
W dziale download masz wszystko czego szukasz
Witam klubowiczów, mam już język polski no i połączyłem telefon z B&M, za pierwszym razem chciałem to zrobić za szybko i stąd błąd w identyfikacji użytkownika. Teraz śmiga wszystko elegancko. Prawdę mówiąc instrukcje wysiadają przy empirycznym działaniu, czyli metodą prób i błędów dojdziemy do celu.
Dzięki za pomoc.
Witam, mam problem z wgraniem języka polskiego do mojego B&M. Próbowałem rożnych sposobów rożnych pendriwów i nic. Aktualizacja przebiegła pomyślnie natomiast po próbie wgrania polskiego wyskakuje komunikat Brak Polski i nie potrafię nic z tym zrobić. Próbowałem wgrać też inne języki to komunikat zmienia się na np. Brak English. Wie ktoś jak mógłbym to naprawić?
Próby, próby jeszcze raz próby. Aktualizowałem zgodnie z opisem w instrukcji i nic z aktualizował się niemal przypadkiem, włożyłem przez pomylje pena na ktoryn mialem aktualizacje i wlaczylem zapłon zorientowalem się ze robi aktualizację więc poczekałem aż skończy by nie uwalić centralki i ku mojemu zaskoczeniu przemówił po polskiemu.;) więc jednej jedynej słusznej opcji nie ma niestety.
Ok, dzięki za pomoc, to chyba tez będę woził ze sobą pena z aktualizacja i będę próbował do skutku ;)
Spróbuj sformatować pena w formacie FAT i wtedy wgraj język. Jak nie pomoże to sformatować w drugim formacie i powtórz operacje.
Witam ze stronki http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/ sciagnelem konfigurator blueandme. Rozpakowalem i wgralem na sformatowany pendrive pliki wg instrukcji.
Cala procedura z instrukcji przebiegla pomyslnie w samochodzie i na pendrive samochod wrzucil jaka mam wersje itp
Wlozylem do laptopa uploadowalem ow plik wybralo wszystko i moglem sciagnac update bodajze wersja 6.
Znowu format na 5 roznych penach 2g do 4gb fat16 i fat32 i zaczyba update nie wywala bledu po czym w ktorejs minucie włącza się licznik km i data.
Nie ma zadnego błędu ani informacji ukończeniu aktualizacji.
Samochód bravo 2 z konca 2012 roku nie wiem jaka wersja blue and me jest w srodku. Dzialaja klawisze na kierownicy nawet raz polaczylo z telefonem i zadzwonilem do żony. Ona mnie slyszala a ja jej w glosnikach nie. Tel lg g2 mini z androidem 5.1
Po probie wgrania od nowa czesto nie wykrywa altualizacji z pena.
Nie wiem w czym problem. Samochod z Polski i polski jezyk jest. (samochod ma normalne radio bez nawigacji).
Ktos aktualizowal do najnowszej wersji?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Może Pendrive za duży,
zawraca Ci jakiś błąd przy wgrywanie polskiego?
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka