ePer ed40 działa
To jest widok strony w wersji do druku
ePer ed40 działa
THX
dzieki za eper:)
witam
Co trzeba zrobić żeby odpalić eper-a bo zaden mi nie działa :?
Wielkie dzięki
Pozdrawiam
Witam wszystkich odpaliłem torrenta do wersji epera z 2008 roku ale nawet nie drgnie ściąg proszę o jakiego kolwiek seda
Przed chwilką odpaliłem torrenta. Mam 3 seedów i 10 peerów i zaczęło mi ściągać.
Postaram się i ja po seedować.
Sprawdz jeszcze raz ustawienia swojego klienta. Czasami torrent też potrzebuje czasu na rozrkęcenie się.
Witam, sciagnałem epera, ale jak powlanczam te programiki i klikne na ikone eper na pulpicie, otwiera mi przez mozille i wyskakuje mi coś takiego La versione di ePER installata č scaduta.
Per consultare i cataloghi č necessario installare una versione aggiornata del DVD ePER. jak otwieram przez ie to to samo wyskakuje...co robie zle
mtasiu, przestaw sobie datę na czerwiec tego roku.
Dokładnie, przestaw datę na czerwiec. I używaj tylko IE, bo będziesz miał problem z przeglądaniem.
http://77.251.11.230:7080
Nowy dzialajacy i predkosc nawet, nawet
Dzięki ;) Dopisałem do pierwszego postu.
ma ktos haslo do tego najnowszego ed40??
Wystarczy dobrze przeczytać opis!
WITAM
WłAśNIE POBRAłAM - ePer 2005_01, spakowane archiwum zip klikamy (1.2GB, archiwum ZIP) - I NIESTETY NIE MOGę GO URUCHOMIć MAM KOMUNIKAT, ZE SYSTEM WINDOWS NIE MOZE GO URUCHOMIć. PODEJRZEWAM, ZE JESZCZE CZEGOś BRAKUJE TYLKO CZEGO? :( POROSZę O POMOC
POZDRAWIAM
Programu który rozpakuje archiwum ?Cytat:
Napisał edyta
program mam
eper zwykle jest w formacie obrazu płyty CD/DVD. Taki obraz się nagrywa po prostu na płytke i uzywa się normalnie później płyty, można go takze załadować do jakiegoś emulatora napędu, np deamon tools.
program fajny i przydatny w naprawach
Witam. :zgoda:
Na wstępie chcę powitać wszystkich forumowiczów. :lol:
:) Pewnie jak każdego doprowadziły mnie tu poszukiwania programu (katalogu) z częściami do fiata. :>
Mam jedno pytanko :?: :?:
A mianowicie, czy ten programik co jest do ściągnięcia z torrenta to jest najnowsza wersja.
ePer Alfa Fiat Lancia ed40 (2008) [PL]