To jest widok strony w wersji do druku
-
Zamontowałem w swoim Tipo uniwersalny tempomat kupiony na allegro. Już wcześniej ktoś polecił tę ofertę: https://allegro.pl/oferta/tempomat-u...to-12370080791. Aukcja jest na ducato, ale wystarczy skontaktować się ze sprzedawcą, aby przygotował produkt dedykowany do konkretnego modelu. Tempomat/limiter działa prawidłowo. Jest bardzo solidnie wykonany. Manetka z dobrego plastiku, chyba powleczona gumą - tak jak w VW. Tempomat ma możliwość zaprogramowania 2 prędkości, a trzecią można ustawić na bieżąco. Równie dobrze działa limiter - pamięć 2 prędkości plus bieżąca. Obsługa bardzo prosta. Montaż tempomatu przez osobę niedoświadczoną w tego typu działaniach zajmuje ok 3 godzin. Sprzedawca, to bardzo solidny gość. Pan Grzegorz wykazał się dużą cierpliwością i zaangażowaniem podczas mojego montażu instruując mnie przez telefon. Kalibrację urządzenia również zrobiłem pod Jego nadzorem. Kalibracja zajęła może 3 minuty. Wszystko działa tak, jak powinno. Wielkie dzięki dla Pana Grzegorza.
-
Cytat:
Napisał
Cyjas
Zamontowałem w swoim Tipo uniwersalny tempomat kupiony na allegro. Już wcześniej ktoś polecił tę ofertę:
https://allegro.pl/oferta/tempomat-u...to-12370080791. Aukcja jest na ducato, ale wystarczy skontaktować się ze sprzedawcą, aby przygotował produkt dedykowany do konkretnego modelu. Tempomat/limiter działa prawidłowo. Jest bardzo solidnie wykonany. Manetka z dobrego plastiku, chyba powleczona gumą - tak jak w VW. Tempomat ma możliwość zaprogramowania 2 prędkości, a trzecią można ustawić na bieżąco. Równie dobrze działa limiter - pamięć 2 prędkości plus bieżąca. Obsługa bardzo prosta. Montaż tempomatu przez osobę niedoświadczoną w tego typu działaniach zajmuje ok 3 godzin. Sprzedawca, to bardzo solidny gość. Pan Grzegorz wykazał się dużą cierpliwością i zaangażowaniem podczas mojego montażu instruując mnie przez telefon. Kalibrację urządzenia również zrobiłem pod Jego nadzorem. Kalibracja zajęła może 3 minuty. Wszystko działa tak, jak powinno. Wielkie dzięki dla Pana Grzegorza.
Brawa dla Pana Grzegorza , a może już jest na forum pod innym nickiem , nie wiadomo . :smile:
-
1 załącznik(i)
Witam szanownych Klubowiczów,
podłączę się do tematu z pytaniem czy mój komputer obsłuży tempomat?
Pozdrawiam
Załącznik 42254
-
maaffl u ciebie body komputer obsłuży tempomat fabryczny.
-
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź!
Pozdrawiam
-
1 załącznik(i)
Witam wszystkich
czy mój komputer obsługuje tempomat
Załącznik 42391
-
Cytat:
Napisał
tofik1
Kupujesz kierownicę z przyciskami tempomatu aktywacja w body i tempomat śmiga
-
Dziękuje BrzozaPL .
Pozdrawiam
-
1 załącznik(i)
hi, i have this in my alfaobd:
if i change the steering wheel can i get cruise control?Załącznik 42469
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
-
Take a photo of computer in Your car (like in previous posts) and post it in here. Then someone who knows will verify posibility to enable cruise control in Your car.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Take a photo of computer in Your car (like in previous posts) and post it in here. Then someone who knows will verify posibility to enable cruise control in Your car.
yeah, i know that i should do that but this first number is the same as on body computer except first two nulls and one last null.
so it is 00520721200.
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
-
1 załącznik(i)
ok, i took the photo and it seems like the alfaobd is reading model number of bc module:
Załącznik 42472
-
Cytat:
Napisał
Berinjo
ok, i took the photo and it seems like the alfaobd is reading model number of bc module:
W tym body computerze można dodać fabryczny tempomat.
-
what i have to do in alfaobd to enable cruise control, please?
-
i have enabled cruise control and proxy alignment but i still have blinking odometer.
-
1 załącznik(i)
Witam, czy ten body obsługuje tempomat?
Załącznik 42791
Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
Bartek1929
niestety nie
-
1 załącznik(i)
@BrzozaPL szukałeś tego numeru na początku wątku, mam taki: Załącznik 42836 jak z tempomatem?
-
-