Nieźle :) ja uwielbiam te auta ale nie mam aż takiej obsesji :cool:
To jest widok strony w wersji do druku
Nieźle :) ja uwielbiam te auta ale nie mam aż takiej obsesji :cool:
A wczoraj jeszcze doszedł długo wyczekiwany dodatek. Kierownica skórzano-drewniana wraz z gałką do kompletu :-) już oddane do stolarza na renowację drewna, a potem do tapicera.
A właśnie masz tu na miejscu jakiegoś dobrego taniego tapicera? :D też bym kilka kierownic obszył.
Dobry był na rychtalskiej kiedyś, ale teraz w tym miejscu stoi Aldi. Mój ojciec tam robił kierownicę od Cromy. Ale nie wiem gdzie się przeniósł. Ja w pierwszej kolejności spróbuję wysłać do alfaholika co sie tym zajmował o ile dalej robi takie rzeczy. Kiedyś mi do 156 zrobił piękną kierę od wersji Ti.
Rodzinka w komplecie. W końcu odebrałem 100. Chyba jej temat wydzielę a tu zostawię tylko dwie 80. Powrót od mechanika 25km za Wrocław był emocjonujący śnieżycy i na letnich oponach :-\
Załącznik 41447
Na pewno nie tak emocjonujący jak moje łyse letnie opony :D
Ale widok masz fajny :)
W końcu zacząłem proces rozbiórki szampańskiej 80. Narazie oskubałem klapę bagażnika od środka, w końcu przełożyłem trzeci stop na 100, oraz zdjąłem alusy z dobrymi oponami i założyłem jej śmieciowe letnie kapcie w jej wieku i śmieciowe felgi od Marka ;) na jednej oponie już flak się zrobił ale ważne że stoi.
Czyli otworzyłeś stację demontażu :lol:
Załącznik 41690
Załącznik 41691
Dziś rozbiórkowe zabawy. Postanowiłem że wydłubie z jednej i drugiej to co potrzebuje i wystawie pozostałości na sprzedaż. Jakby ktoś coś potrzebował to możecie pytać.
Ostatnie spojrzenie na moją pierwszą Bravę od której zaczęła się przygoda. Jutro auto na lawecie odjeżdża w swoją ostatnią podróż :-)
Załącznik 41734
Załącznik 41735
Załącznik 41736
I pojechała :-)
Załącznik 41747
Załącznik 41837
Odjechała :-) ten temat można zamykać.
Czyli została Ci jedna bravka i czeka na swap z maryśki?