To jest widok strony w wersji do druku
-
A wystarczy przy montażu zobaczyć jak jest stary zamontowany 😁 Też już montowałem taki jak tutaj był polecany. Działa super. Siłownik ma być zamontowany "prętem" od strony kanapy. Czyli obudowa od bagażnika. Są zdjęcia w necie jak to jest oryginalnie zamontowane.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Chyba, że nie znam się na siłownikach. :(
Chyba tak ;-) Więc nie marudź, tylko zamontuj tak, jak radzimy i będzie dobrze :-D
-
2 załącznik(i)
Mieliście jak zawsze rację a potwierdza to fakt, że jak mocowałem go za pierwszym razem to posiłkowałem się tym jak był zamocowany oryginalny i zrobiłem jak pisał JTN.
Więc gra gitara.
Człowiek uczy się całe życie...
Załącznik 42565Załącznik 42566
-
Szukam takiego siłownika, jak kolega JackTheNight poleca, ale z przesyłką z Allegro ze Smartem. I za cholerę nie mogę znaleźć :P Może komuś się udało? Nie znoszę płacić za wysyłkę... :P
-
Nie bądź żyła i zapłać :)
-
Albo pojedź i kup z odbiorem własnym. ;-)
-
Przecież taki siłownik kupisz wszędzie jak znasz jego parametry
-
Ale przepraszam. Rozmowa jest o wysyłce z Hondurasu czy krajowej?
Bo jak to drugie to d...py bym sobie nie zawracał i te kilkanaście złociszy dołożył.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Nie bądź żyła i zapłać :)
Nie trzeba było. Znalazłem taki z wysyłką ze Smartem z Allegro [emoji39] także zamiast prawie 70zl z wysyłką, zapłaciłem 40zl z wysyłką [emoji3]
Gdyby kogoś interesował: https://allegro.pl/oferta/silownik-g...0n-11204348952
Przed chwilą wymieniłem, otwiera klapę w sedanie na oścież, idzie całkiem do góry. Jedyne co, to myślałem że mniej pieprzenia z tymi plastikami będzie, a chyba z 3 czy 4 spinki trzeba było wyciągnąć, w tym tylko jedna widoczna jak na zdjęciu kolegi zakładającego post. A bez wyciągnięcia pozostałych nie dało mi się odgiac plastiku na tyle, żeby dostać się do śrub imbusowych.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
-
-
Nie wiem czy tutaj powinienem. Ale jak ktoś zamierza wymienić- to najszybciej tutaj trafi ;) Mam taki jak pisał Jack : amortyzator gazowy A=585 B=290 F=150N. U mnie jest za długi- mam inne mocowanie niż pisał Jack- i za silny- klapa wali przy otwarciu. Założony- i od razu zdjęty-po kilku otwarciach -nówka . Sprzedam za 40 zł- odbiór tylko osobisty , ewentualnie kod do paczkomatu po stronie kupującego. Łódź Janów, okolice centrum handlowego Jagienka, wiadomość na priv, lub tel :w profilu - NR GG- dodaj 6 z przodu- to mój telefon. Telefon odbieram od około 12 - do max 17 . Można pisac sms/ WhatsApp
-
Cytat:
Napisał
MarkZ
Łódź Janów, okolice centrum handlowego Jagienka
To widzę że mieszkamy blisko siebie, wręcz sąsiedzi :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
To widzę że mieszkamy blisko siebie, wręcz sąsiedzi :)
Nawet byłem kiedyś u Ciebie, jak grzebałem przy podłączeniu ELM . I dzwoniłem niedawno jak dłubałem przy kamerze Navitela ;)