Tomaszo kupiłeś na allegro czy na stronie Valeo? Cena dość spora ale jeśli jakość ma iść w cenie to się skuszę. A jakie wrażenia w użytkowaniu?
To jest widok strony w wersji do druku
Tomaszo kupiłeś na allegro czy na stronie Valeo? Cena dość spora ale jeśli jakość ma iść w cenie to się skuszę. A jakie wrażenia w użytkowaniu?
Witaj
Czujniki kupowałem na Allegro. Jakość na pewno dobra przynajmniej według mnie, każdy przewód zasilający ma swój bezpiecznik. Ponadto jak któryś z czujników ulegnie awarii można go dokupić osobno. Cena idzie wraz z jakością. W służbowym aucie miałem zakładane w ASO jakieś "no name" i powiem że były z nimi same problemy nie mówiąc już o niechlujnym montażu. Dlatego też wolałem kupić lepsze i samemu zamontować. Opinie o czujnikach valeo są różne, jedni chwalą drudzy...wiadomo
Jak do tej pory spisują się dobrze ale wszystko zależy od dokładności wykonanych prac instrukcja jest czytelna i należy się jej trzymać . Coś więcej powiem po sezonie jesienno- zimowym.
Witam
Zamontowałem taniochę z alegro, wszystko działa. Tak jak niektórzy pisali, ciepło na dworze 3-godz. i wszystko ogarnięte. Teraz mała uwaga dla innych co będą montować takie ustrojstwa. W zderzaku są zaznaczone miejsca na fabryczne czujniki. Mój błąd że w nich właśnie zamontowałem czujki. Są one trochę za nisko jest tam na zewnątrz mały rant na zderzaku i gdybym zamontował jak wcześniej wymierzyłem, to byłoby git dlatego że o 3 cm było wyżej, a tak nie do końca przylegają idealnie do zderzaka. Zobaczymy jak będą się spisywać.