To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
rafsta2998
Co z gwarancją jeśli wymienie spryskiwacze na te z alfy? Ktoś pytał u dealera?
A spryski ingeruja w elektronike lub silnik? Zreszta przed wjazdem na serwis mozna zmienic. Co raz bardziej mnie to forum zaskakuje... jakby co to przez dolozony nieoryginalny podlokietnik tez gwarancja leci...
-
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Wydaje mi sie ze ktos robil jeszcze jeden patent, spryskiwacze bezposrednio na wycieraczce jak w autobusach ;)
Owszem, ale to już jest rzeźba, a ze spryskiwaczami od alfy jest jak z fabryki.
Cytat:
Napisał
zbychbor
To chyba kwestia techniki jazdy, zachowania odstępu
Rozumiem, że można nie wyprzedać tirów na krajówce, ale jaka technika jazdy pozwoli uniknąć chmury błota spod tira jadącego z naprzeciwka, albo spod kół pojazdu, który właśnie nas wyprzedził (nie wyprzedzamy tirów, więc takich, którzy zechcą nas wyprzedzać będzie sporo ;-) )?? Ludzie, wy jeździcie normalnie na co dzień tymi tipkami, czy tylko na działeczkę jak jest ładna pogoda?
-
Cytat:
Napisał
kjk
Owszem, ale to już jest rzeźba, a ze spryskiwaczami od alfy jest jak z fabryki.
Rozumiem, że można nie wyprzedać tirów na krajówce, ale jaka technika jazdy pozwoli uniknąć chmury błota spod tira jadącego z naprzeciwka, albo spod kół pojazdu, który właśnie nas wyprzedził (nie wyprzedzamy tirów, więc takich, którzy zechcą nas wyprzedzać będzie sporo ;-) )?? Ludzie, wy jeździcie normalnie na co dzień tymi tipkami, czy tylko na działeczkę jak jest ładna pogoda?
zbychbor jezdzi tylko na msze i do biedry , w promieniu max 1km od domu , mozna wnioskowac z tego co pisze haha
-
Cytat:
Napisał
rafsta2998
Popadacie w jakąś paranoję z tą gwarancją. Czyj to jest samochód ? Twój, czy dealera ? Jak zmieniasz opony, dywaniki, żarówki, czy wycieraczki to też pytasz dealera ?
-
Cytat:
Napisał
giannini
Popadacie w jakąś paranoję z tą gwarancją. Czyj to jest samochód ? Twój, czy dealera ? Jak zmieniasz opony, dywaniki, żarówki, czy wycieraczki to też pytasz dealera ?
Mam w Leasing :D
-
Cytat:
Napisał
zbychbor
Podejrzewam że to nie są oryginały (cena też by o tym świadczyła, moje były sporo droższe). Ktoś już kupił od tego sprzedawcy i potwierdza rozsądną jakość?
-
Mi ta cena tez budzi watpliwosci, na innej aukcji szt za 26 zl ale nie wiem...
-
1 załącznik(i)
Załącznik 34740
Znalazłem opakowanie po swoich.
-
Ty masz opakowanie oryginalne wiec mozliwe ze spryski tez ;) a masz jeszcze namiar na allegro skad brales? Czy to ten podlinkowany?
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Potwierdzam - tak wyglądają oryginały, ale na Allegro w tej chwili ich nie widzę. Może warto zapytać w ASO albo zamówić u Pympka.
-
To co FP wrzucil to tylko opakowanie, oryginalne wygladaja tak jak tu
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6195978354
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Dysza-spryskiwacza-szyby-przod-ALFA-ROMEO-156-LANCIA-THESIS-Front-Windscreen-Washer-Spray-Jet-Nozzle-OE-7767818/9483
-
Te tańsze kupiło 18 os/ 39 szt. Dokopalem się do 1 komentarza po zakupie z 29 stycznia i jest ok.
Czy dysze do starego samochodu byłyby podrabiane?
-
Ktoś kiedyś na forum chwalił się, że orginalne tipowskie dysze jakoś naciął i była poprawa. Miał się pochwalić rezultatami, ale temat umarł.
-
Cytat:
Napisał
DamianoZaw
Czy dysze do starego samochodu byłyby podrabiane?
Niekoniecznie podrabiane. Po prostu zamiennik. Nie musi być zły. Nauczony przejściami z modami w Octavii złapałem Ori. Bo to samo potrafi diametralnie się różnić w zależności od producenta.
Mam oryginalne i takie polecam, bo się sprawdziły. Zamienników nie mam więc się nie wypowiadam na ich temat.
-
Cytat:
Napisał
zbychbor
Pytalem tego sprzedawce to są zamienniki
"Witam,
Fast Original - producent, mamy również oryginały ale 48 zł sztuka.... ale szczerze bez sensu, proszę zobaczyć na oceny tych, pasują idealnie wszystkim, możemy również sprowadzić oryginały"
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
mamy również oryginały ale 48 zł sztuka.... ale szczerze bez sensu, proszę zobaczyć na oceny tych, pasują idealnie wszystkim, możemy również sprowadzić oryginały
48zł to ja zapłaciłem za komplet - 2 sztuki oryginałów.
-
Na allegro kupiles czy gdzie?
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Na allegro kupiles czy gdzie?
Tak. Ale już nie ma tej aukcji (https://archiwum.allegro.pl/oferta/d...640646224.html).
-
Cytat:
Napisał
kjk
Popytałem i ten sprzedawca ma swoj sklep i dysze sa
https://sklep.akuki.pl/-dysza-sprysk...eo-156-7767818
Ja juz zamowilem :)