A mu kupiłem kierownicę skórzaną... Webasto... Oleju mu dolewam... Niewdzięczna taczka:P Prawie jak żona :D
To jest widok strony w wersji do druku
A mu kupiłem kierownicę skórzaną... Webasto... Oleju mu dolewam... Niewdzięczna taczka:P Prawie jak żona :D
To jeszcze fotel z giulietty i tez bedzie pan zadowolony
Będzie pasować? Bo fabryczny jest tragiczny :P
Nie wiem trzeba sie przyjrzec. Mozliwe ze mocowania podpasują ale jeszcze sa poduszki itp. Ale najpierw zrobie tak jak tu koledzy pisali upierdole to co wypycha oparcie. Przez to dalej siedze i siedzisko jest przykrotkie. I w ogole przyjrze sie tym gąbkom co i jak. Może samo siedzisko podmienic. Zobaczymy. Ale tez uwazam ze z fotelem szalu nie ma. Wprawdzie mam dlugie nogi ale nie mam zadu jak perszeron a ledwo sie mieszcze miedzy te wyprodilowane gabki. Nie wiem po kiego tak robia i tak w zakretach ro nie trzyma. Lepsza bylaby kanapa jak w warszawie
Koledzy, samochody sprzedawane przez dealera jako zarejestrowane niczym nie różnią się od nowych, one nawet nie widzą tych tablic. Zwyczajnie, zdarza się że na koniec miesiąca - żeby podciągnąć wyniki sprzedażowe - Fiat daje możliwość rejestracji dealerowi 1 czy 2 pojazdów, które od dnia rejestracji mają uruchomioną gwarancję i mogą byś sprzedane z dodatkowym rabatem. Tak więc bez obaw. Zazwyczaj dealerzy wystawiają takie samochody na otomoto.
:) swojego to nawet w realu nie widzialem tylko na ogloszeniu w necie...kupilem w ciemno i ciesze sie do dzis :)
Wiecie kiedy zniknie ta literka H przy liczniku ? narazie mam 70 km przejechane...
Po 200 kilometrach.
O ile dobrze pamiętam przy 200km. Jesteś szczęśliwcem, rzadko komu wydają auto z H :wink:
No jak tak mu wydali, to ciekawe czy w ogóle cokolwiek sprawdzili i zrobili po za ściągnięciem folii i założeniem kołpaków:D
Z moich żaden przy odbiorze nie miał H. Pinceta i GP miały po 2km przebiegu.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Musieli przynajmniej zrobić jedno - wyłączyć tryb logistyczny, który jest aktywny od transportu z fabryki do przeglądu 0. :wink:
A skąd my mamy wiedzieć, że Ty auto z wystawy brałeś? Wyprzedaż rocznika to jedno, a auto z wystawy czy demo to zupełnie inna bajka?
To H mozna zresetowac zerujac licznik.
Słuchaj... wiesz co ja myśle ... że Ty po prostu nie kupiłeś takim sposobem i Cię minimalnie w żołądku targa że nie poszedłeś ta drogą ...
Tak czuję się lepiej w moim przeświadczeniu, ale z tym H to już wiem że nie skasowali tego, więc musi te 200 przeskoczyć a samo zniknie.
Ogólnie to dzięki wszystkim za odpowiedzi w tym wątku były bardzo pomocne dla mnie !