... więc mój pop z pakietem tech za parę lat będzie białym krukiem? Może jeszcze zarobię na sprzedaży haha
To jest widok strony w wersji do druku
W takim razie jestem awangardą zakupów, bo wziąłem POPa na wypasie. M. in. z czujnikami, automatyczną klimatyzacją, regulacją ledźwiową fotela, podłokietnikiem, światła przeciwmgielne, elektryczne i przyciemniane szyby z tyłu, tempomat i coś tam jeszcze. Dlaczego tak? Jak sobie policzyłem to i tak wyszło mi taniej niż wyższe wersje. Do tego nie do przyjęcia są dla mnie chromowane klamki i wszelkie ekrany dotykowe, więc płaciłbym także za to, czego tak naprawdę nie chcę.
Każdy wie czego potrzebuję i to kupuje.
O, to podobnie jak ja. Tylko ja jestem minimalistą i jeszcze mniej mi potrzeba ;-) Natomiast nie podobają mi się np. błyszczące plastiki w lounge, a tablet 7" przyklejony do deski rozdzielczej jest w ogóle nie do przyjęcia. Być może gdybym miał regulację lędźwiową fotela, byłoby jeszcze wygodniej, ale i tak jest ok. Grzałka PTC to też super rzecz, ale mój tipek przez 99% roku nocuje w garażu, więc mogę żyć bez niej.
A tu się mylisz - wciąż pojawiają się pytania typu "jaką wersję tipo kupić" i "jakie dodatki warto wziąć".
Ministerstwo Sprawiedliwości chce wprowadzić zmiany w prawie dot. Cofania liczników. Po zmianach za taki czy będzie grozić kara więzienia od 3 miesięcy do 5 lat. Także w Polsce w najbliższych latach zapewne ilość perełek z Niemiec z przebiegami po 150 000km znacznie się zmniejszy A co za tym idzie auta uczciwych ludzi nie będą tak tracić na wartosci
ten przyklejony tablet wygląda beznadziejnie. Ale miałem okazję siedzieć w nowym mercedesie z takim samym wystającym tabletem. Wszędzie skóra, chromy i takie wystające gówno niepodobne do niczego - ech
Ten przyklejony tablet to jeden z niewielu nowoczesnych akcentów w desce Tipo, w niższych wersjach wnętrze wygląda na podstarzałe, co podkreśla jeszcze pomalowana na srebrno listewka przez cały kokpit.... Mniej polotu niż w Grande Punto. Każdy ma inny gust jak widać :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No i na szczescie kazdy moze wybrac wersje. Dziwnym trafem odeszli od sterczacego wyswietlacza w giuliettcie na rzecz zabudowanego radia. No i nikt nie narzeka na rownie "fantazyjne" wnetrza w vw, audi czy mazdzie. Nie kazda nowoczesnosc jest dla wszystkich fajna.Target dla tego samochodu to nie milenialsi czy inni lubiacy gadzety i ozdoby tylko ludzie ktorzy oczekuja czegos na ksztalt spokoju we wnetrzu. I to nie dlatego ze fiat nie potrafi pofantazjowac (bo to akurat ten koncern ma niezle opanowane) i ze to jest tansze (jak ktos gada ze tam sa budzetowe plastiki to chyba nie umie odroznic jakosci i kosztu od designu) tylko taki ma byc klient.
Tzw tablety to raczej już trend w motoryzacji. Jak widać to już nie tylko audi, mercedes, Hyundai:
https://youtu.be/ILCoTke-oRQ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ha,ha,ha...się uwzięli na ten piękny tablecik...zazdrośnicy.
Myślę że tę gorycz może mi osłodzić to https://www.youtube.com/watch?v=ziu95YBomgA (co też zaplanowałem już na samym początku)
Może tak modnie nie sterczy ale też 7'' i bez fiatowskiej łaski odnośnie aktualizacji, bez poblokowanych funkcji itp. z możliwością podpięcia kamer rejestratora i cofania o nawigacji i mirorlinku nie wspominając.
To chyba nie ten temat ; D ciekawe czy już ktoś ma i uzywa takie radyjko
oprócz całej rzeszy turków chyba jeden kolega z forum montował