Manic.zgadzam się.
To jest widok strony w wersji do druku
Manic.zgadzam się.
to nie jest tak że Cromy z ASB ruszają wolniej. jak ze świateł depniesz od razu gaz do dechy to auto szybko wystrzeli. ja zauważyłem że jeśli ruszam na skrzyżowaniu, zazwyczaj na lewoskręcie i chce wykonać manewr dość szybko to jednak trzeba wcisnąć mocniej gaz. jak k wcisnę nieznacznie to auto rusza spokojnie, dostojnie bez nadmiernego gazowania.
przy ruszaniu ze świateł nie będziesz nawet zwracał na to uwagi. na początku może to drażnić właśnie przy lewoskrętach jak chcesz przeskoczyć przed autem jadącym z przeciwka.
jak wyłączysz kontrole trakcji i chcesz ruszyć szybko ze świateł to może się to nie udać, ale dymu narobisz sporo.
Ok.a powiedzcie 1.9 motor przy ilu obrotach przezuci na wyższy bieg ,przy kupnie będę coś wiedział. Pytam bo kolega przy e39 jak padł sterownik to przezucal ponad 500 obrotów więcej, tak mi tłumaczył, Nie kupowałem tylko tak jechałem z ciekawości.
U mnie przy spokojnej jeździe wrzuca wyższy bieg jak ma pow 2000 obr/min
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Będziesz jechał szybciej to może zmieniać ok 3500 obr/min. Natomiast jak "mu depniesz" np. zrobisz kickdown potrafi dojść do 4500 obr/min. W czasie jazd próbnych sprawdź także działanie manualu, który powinien pozwolić na zmianę biegu w górę od ok. 2500 obr/min. Jak obroty według skrzyni będą zbyt niskie usłyszysz sygnał i nie pozwoli na zmianę. W dół będzie zrzucać sama.
Dzięki .tak jak pisałem. Automat podstawa.choć prawko robiłem późno bo po wojsku w 95 ,trochę jeździłem automatami ,ato z szefem ubojni gdzieś w polsce,ato z jeszcze z kimś. Zdecydowalem croma. Najwyżej sprzedam za pół roku, i Będę w plecy .trudno.dziękuję za porady.
Jeśli trafisz zadbany egzemplarz bez jakichś przygód serwisowych to będziesz zadowolony.
Maka 131 napisałeś ze wyskoczyles z pod świateł
,ale nie piszesz jaki silnik
ja mam akurat silnik 2,4. po opisach jednak śmiem twierdzić że 1,9 też będzie bardzo szybko startował.
widać to też po czasie w jakim osiągają prędkość 100 km/h.
Jakby kolega robertk7474 był zainteresowany dodam tylko że to manual ,oczywiście bez żadnej reklamy
Cinsoft
12 października o 12:47 ¡
Jeśli ktoś szuka pewnego auta z prawdziwym przebiegiem
- polecam samochód naszego klienta:
https://www.olx.pl/oferta/fiat-croma...tml#84c02e1266