Jak z pracą się uporam to pewnie że coś montujemy ale nic nie mogę obiecać:smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Jak z pracą się uporam to pewnie że coś montujemy ale nic nie mogę obiecać:smile:
Ok, to czekam na info.
Szanowni koledzy z Lubuskiego i sąsiednich województw może ktoś jest chętny na spota??? Od dzisiaj do soboty jestem na urlopie więc chętnie spędził bym czas z kolegami z forum :D:D Czekam na propozycje :)
Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na kolejne spotkanie!!! Spot odbędzie się w Miejscowości Renice (woj. Zachodniopomorskie) w dniu 14.10.2018 o godz 14-tej na parkingu stacji paliw Lotos. Jadąc od strony Szczecina albo Gorzowa Wlkp drogą S3 należy zjechać zjazdem który kieruje nas na miejscowości Myślibórz,Krajnik Dolny numer drogi 26. Stacja Paliw na której będzie spotkanie Tipomaniaków znajduje się około 500m od tego zjazdu. JESZCZE RAZ SERDECZNIE ZAPRASZAMY🤩🤩🤩
Na potwierdzenie odbycia się zlotu wrzucam kilka fotek
byłem tam - fajnie bylo ale bardzo szybko czas zleciał i każdy w swoja stronę - Sempre grzał tak że mi się wiry w baku robiły :)
Miło było! Super pogoda i super ludzie! Zajebiście było Was poznać. Szkoda że tak szybko się musieliśmy urwać ale do domu mieliśmy ... 600 km :)