To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Tomasz1976
Witam.co myślicie o tipo zarejestrowanych na salon jako "flota testuje"do kupienia po 1.09 2017
Jak rozmawiałem z dealerem z Zielonej Góry to mówił dość pokrętnie ale jeśli jest legitymacja służbowa to podobno nie ma problemu. I tu ciekawostka, ta sama firma ale za Szczecina - brak jakichkolwiek zniżek! Nawet nie wiecie jak żałowałem że już wszystko było sfinalizowane :/
-
Cytat:
Napisał
siwymw
Z tego co wiem na dziś, to: górnicy, wojskowi, nauczyciele.
Jakże łatwo to obejść...
-
Wszystkie służby mundurowe...
-
Cytat:
Napisał
marx30
Jakże łatwo to obejść...
zdradź tajemnice
-
lekarze, pielęgniarki, fizjoterapeuci
-
pracownicy tzw. budżetówki
-
Położne też :) - ogólnie służba zdrowia.
-
Tu jest lista obecnych zawodów - wojska czy ogólnie mundurowych nie ma na liście
ze strony fiata
"Z oferty mogą skorzystać prawnicy, radcy prawni, notariusze, sędziowie, adwokaci, prokuratorzy, komornicy, lekarze wielu specjalności (w tym fizjoterapeuci i weterynarze) oraz farmaceuci.
Cenimy tych, którzy każdego dnia mierzą się z odpowiedzialną, pełną wyzwań pracą. Dlatego już dziś czekamy na Ciebie z naszą ekskluzywną ofertą!"
-
Bo chodzi o to, aby promować oewne grupy zawodowe - niby te bardziej reprezentatywne.
-
-
I i II grupa inwalidzka też
-
Cytat:
Napisał
zdzisław dominik
I i II grupa inwalidzka też
Możesz coś więcej powiedzieć na ten temat ? Jest gdzieś więcej informacji na ten temat czy bardziej prywatne doświadczenia ? I jakiego rabatu możemy się spodziewać
-
Nauczyciele tez wchodza w grupe zawodowa.