Super! I ile Cie wyszedł? taka opcja mnie interesuje :)
To jest widok strony w wersji do druku
To ja wynegocjowałem chyba najwięcej :cool:
SW Lounge T-jet biały , katalogowa 72500 + dodatków za 7190 = 79690 PLN. Cena końcowa do zapłaty 68000 , zakup na firmę.
A widzisz Tipolew... nie pomyślałem o wypożyczalni. Zupełnie zapomniałem , że mam to też wpisane w PKD. Może ugrał bym więcej. Pytali Cię jaką masz flotę samochodów i jakiej ilości ?
Ja kupilem dziś hatchback tjet 1,4 120km ciemnoszary za 61 650zł. Jako rabat dostałem "gratis" instalacje lpg, czujniki parkowania, dywaniki i kolo zapasowe. Gratis w cudzysłowie bo bazowa wersja z tym silnikiem kosztuje 58k, lakier do tego 2k wiec te "gratisy" kosztowaly mnie 1650zl. Koszt wg cennika aso to 3500za lpg, 1400 czujniki, 200 dywaniki i 950 zapas wiec rabat wyszedl tak jakby 6050zł czyli 10%
Spore te rabaty. Ja w październiku za tipo Pop biały sedan 1,4 oprócz standardowego rabatu 2400 dostałem jeszcze 800 upustu. Wyszło 46k do zapłaty.
Wysłałem kilka zapytań do kilku dealerów o taką samą ofertę.
Taką dostałem najlepszą ofertę.
Załącznik 28197
wychodzi 12% rabatu od ceny katalogowej. Ciekawa jest cena instalacji - tylko 3500. Wszędzie wołają 3800-4000 zł.
Dopytaj w takim razie czy nie jest to mniejszy zbiornik i wlew gazu w zderzaku. Za 3900 jest wiekszy zbiornik i wlew kolo paliwa.
Ok dzięki. Nie pomyślał bym :)
Dealer z Gliwic - instalacja Levato , zbiornik ok 48 litrów, wlew gazu przy wlewie benzyny - cena 3250 zł
Dealer Tychy - instalacja tartarini , zbiornik 55 litrów, wlew gazu przy wlewie benzyny - cena 3700 zł
Dealer Żory - instalacja tartarini, zbiornik 48 litrów (za 300 zł ekstra dostajemy zbiornik 57 litrów), wlew przy zderzaku lub przy wlewie benzyny - cena 4000/4300 - w zależności od wielkości zbiornika
Spore różnice.
Moze ta instalacja Levato jest tansza, Tartarini jest ogólnie droga
A mówią co wsadzają jako reduktor/wtryski/zawory? Chodzi mi bardziej o podanie nazw modeli.
Ja dla przykładu powiem, że mam w okolicy swojego magika od LPG i szczerzę to ładuje co ma w ręku, w sensie stosuje jakiś tam zbiór komponentów, ale tyczy się to tylko "komputera" - ładuje Staga i butli.
Zaś reduktory, wtryski to żongluje. I tak ja już sobie sam wymieniałem wtryski czy reduktor czy nawet poprawiałem program, a nawet ustawiałem od nowa, bo z czasem wychodził kwiatki.
Więc dobrze ich dopytać o stosowane materiały, może wyjść, że Tartarini u jednego dostawcy nie równa się temu który daje inny, bo np. stosuje mocniejszy/pewniejszy reduktor lub inne wtryski tego producenta.
Levato - tak myślę i myślę - to chyba chodzi o "Lovato".
Pytanie, która jest lepsza... Parę stówek różnicy jest. Ale chyba z uwagi, że każdy większośc ma tartarini to chyba wybiorę właśnie ją.
Dokładnie, na Pszczyńskiej 306 - Ganinex.
2500 ? No to fajna cena.
Dobre pytanie aczkolwiek wydaje mi się, że sprzedawca takich szczegółów znać nie będzie. A już na pewno nie będzie wiedział, jeśli montują to poza ASO.
Z mężem od dzisiaj jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Tipo Sedan Pop z dodatkowymi opcjami (koło zapasowe, radio z bluetooth + sterowanie z kierownicy, kierownica i gałka biegów w skórze, tempomat, czujniki parkowania tylne, lakier metalik, podłokietnik przód, dywaniki).
Katalogowo 56300 - uzyskany rabat od cen katalogowych 8400= cena ostateczna 47900 :)
15%- na firmę ?
Sent from my iPhone using Tapatalk