To jest widok strony w wersji do druku
-
teddy, też tyle płaciłem, ale u mnie nie ma oprócz ptc podgrzewanych foteli:) w październiku brałem na szybko bo musiałem coś do jazdy mieć, a w oplu nie chcieli się targować, i pokazali mi astrę k hb w podobnym wyposażeniu do tipo z silnikiem 1.4 100KM w cenie 88tys:)Szybko się wyleczyłem z astry:)
Obecnie idzie dorwać ciekawe sztuki na wyprzedażach u różnych producentów, choćby tipo gdzieś widziałem za 35k :)
-
Kiedyś dzwoniłem pod te ogłoszenia z Tipo tylko że to było koło 43K za wersję EASY i oczywiście auto jest ale jak się weźmie kredyt z dziwnej firmy a i cena też niby taka ale faktycznie jak się rozmawiało to oni mają wiele aut i niekoniecznie z takim wyposażeniem i za taką cenę
-
Cytat:
Napisał
ksys
Obecnie idzie dorwać ciekawe sztuki na wyprzedażach u różnych producentów, choćby tipo gdzieś widziałem za 35k
Gdzie? Za tyle to dokupiłbym sobie jeszcze jednego ;-) Na Allegro jest Tipo za tyle wystawiony, ale to jest cena netto. O, jest jeszcze drugi, cena brutto ale powypadkowy :wink:
-
Cytat:
Napisał
manio20
i tu się mylisz bowiem nauczyciel nie jest objęty zniżką, mają ją za to prokuratorzy, komornicy, lekarze i paru innych
Niech to jeszcze ktoś potwierdzi, ale kupując "na firmę " niezależnie od branży, można dostać opust 11% od ceny bazowej.
A na pewno w Krakowie.
-
1 załącznik(i)
Ja widzę, że promocja sedana się rozkręca. To jest ze strony fiata.
Załącznik 27438
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Ja widzę, że promocja sedana się rozkręca. To jest ze strony fiata.
Ja tu widzę na razie powrót w stronę cen z ubiegłego roku. Spryciarze podnieśli ceny od stycznia, żeby nie wyprzedawać starego rocznika za grosze, a teraz znowu trochę opuszczają, co można było przewidzieć....
-
Ciekawe, w którym salonie Opla znajdziecie Astrę w tej cenie?
-
Cytat:
Napisał
pelikan1
Ciekawe, w którym salonie Opla znajdziecie Astrę w tej cenie?
W żadnym, bo Astra wyjściowo ma bogatsze wyposażenie. Za 55k natomiast bez problemu dostaniesz wygodniejszego i większego sedana wyposażonego porównywalnie do TIPO ze środka skali. Astra K (HB oraz ST) też ma sporo do zaoferowania, a ceny katalogowe to fikcja - w salonach jest znacznie taniej.
-
Potwierdzam astra k st 1.4 125KM spokojnie można mieć w tej samej cenie co tipo sw 1.4 t-jet . U mnie samochód jest dla żony i to ona stwierdziła że astra st "wygląda jak karawan ", a Tipo jest ładny. Do mnie przemawia sprawdzony i prosty t-jet i to ze odrazu może być z LPG. Zaletą astry jest napewno wnętrze w porównaniu do tipo.
-
Cytat:
Napisał
Loczek30
astra st "wygląda jak karawan
Cóż, od TIPO mało który samochód jest ładniejszy (niezależnie od ceny).
Astra ST wygląda jakby ktoś na Sedana dokleił nakładkę na dach i tył. Wygląda pokracznie. Za to sedan ma odpowiednie proporcje.
Tipo HB natomiast ma powalająco pojemny bagażnik.
-
-
Cytat:
Napisał
kjk
Ja tu widzę na razie powrót w stronę cen z ubiegłego roku. Spryciarze podnieśli ceny od stycznia, żeby nie wyprzedawać starego rocznika za grosze, a teraz znowu trochę opuszczają, co można było przewidzieć....
Mnie tutaj raczej chodzi o tę cenę 41900 - takiej nie widziałem w zeszłym roku. Klient zapamięta, że to prawie już tylko 40 tys :)
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Mnie tutaj raczej chodzi o tę cenę 41900 - takiej nie widziałem w zeszłym roku.
Faktycznie, było 42 albo 43 z kawałkiem. Jednak te 41.9kzł to cena przy zakupie na kredyt, więc odbiją sobie w jego kosztach.
-
Standardową ceną wyjściową na początku zeszłego roku było 42 600 (niby obniżka z pierwotnych 45 tyś), później podciągnięto cenę do 43 200 zdaje się. Teraz kombinują z kredytem.