No pojechałeś po bandzie kolego! Nie rób z nas paserów ok? Niektórzy brali auta że stocku i tyle w temacie.
To jest widok strony w wersji do druku
No pojechałem, może i za bardzo...
A którą stronę tapicerki w bagażniku potrzeba zdjęć do montażu takiej kamerki , i czy dużo roboty przy wyjmowaniu tych plastykowych kołków ?
W bagażniku nie trzeba nic zdejmować tylko z klapy
Pojechałeś człowieku aż sam zdziwiłeś się jak bardzo. No cóż. Ja też jestem zwolennikiem dodawania co się da przy zakupie, ale niestety $iano nie rośnie na drzewach i nie mnoży się w portfelu, a naprawy... zaraz jakie naprawy, żadnych napraw nie będzie :D
Czy ktoś może polecić jakiś solidny warsztat z Warszawy, który montuje kamery cofania/czujniki parkowania ?
AutoSpec , Powstańców Śląskich 80B. Nie wiem jakie mają ceny (są raczej drodzy) , ale pracuje tam bardzo ogarnięty elektryk/elektronik Darek , który to robi i mogę go polecić z czystym sumieniem. Ogarnął mi dwa razy samochody z dziwnymi problemami z elektroniką.
Tylko uważaj , bo pod tym adresem są dwie firmy , dwóch braci. Kiedyś funkcjonowali jako jedno , teraz oddzielnie , AutoZam i AutoSpec. Musisz trafić do tej drugiej. Właściciel Andrzej Zieliński.
Cześć. Jak wyglada obraz w lusterku, jest wyraźny i jeszcze jedno pytanie czy lusterko jest w pełni sprawne czy wyświetla się w nim coś cały czas itp . Jak wrażenia z używania.
Pozdrawiam.
GF
Używa ktoś może takiej kamery REJESTRATOR SAMOCHODOWY ORLLO LX-40 DUAL 2 kamery (6617588524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?
Co o niej sadzicie?
Niby sprzedaje je mój znajomy (sam takiej używa w swoim samochodzie), więc mógłbym ją kupić trochę taniej, ale dodatkowe opinie zawsze w cenie.
Dawno nie wdziałem sprzętu o takich archaicznych parametrach. Przednia kamera ma strasznie ciemny obiektyw a tylna to jakiś zabytek z muzeum...
Ja to sie zastanawiam jak można taki badziew montować...
To co w takim razie polecacie?
Wiesz co ja na you tube oglądam taki kanał car crash compilation 2017. W większości przypadków na tych dash camera i na filmikach jest jaki jest to wideorejestrator. Ja mam mio 618 i jestem zadowolony choć brakuje mi w nim osobnego zaczepu do ściągania samej kamerki.
Tak na prawdę to chodzi o kamerę cofania, ten wideorejestrator to tylko taki dodatek był.
no to kup kamerę cofania, porządną...
Wideorejestrator też się przyda, a montowanie dwóch ustrojstw to za dużo. Mówicie, że te Orlo słabe jest?, ale w normalnych pieniądzach (500zł) to nie ma nic innego
No nie ma... albo zwiększ budżet albo szukaj na Ali...
Nie jestem pewien, ale to chyba pasuje :
https://pl.aliexpress.com/item/7-HD-...StoreLevelAB=5
i do tego kamerę i rejestrator