Odmrażacz do szyb dostępny na każdej stacji,markecie itp.
To jest widok strony w wersji do druku
Odmrażacz do szyb dostępny na każdej stacji,markecie itp.
Ja kupuje w markecie za 5 zł wystarcza na około 15 odmrażań wszystkich szyb w Cinquecento :) Skrobaczkę wypie...łem a zainwestowałem w "ściągaczkę" gumową :) Ja się zastanawiałem ciągle czemu mam tak strasznie porysowaną szybę w Lancii :/ Skrobaczka to zło !!!!!!!!!!!!!
Załącznik 26101 Zrobiłem pierwszy tysiąc km;)
Kolejne tipo 1.4 16v z obrotomierzem wyskalowanym do 8tys obr/min:smile:
A co? Są jeszcze inne ? Prędkościomierze też są różne ? Od czego to zależy ?
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Większość tipo z silnikiem 1.4 16v mają obrotomierz wyskalowany do 7tys nie wiem dlaczego zdarzają się egzemplarze z obrotomierzem wyskalowanym do 8tys:niewiem::niewiem::niewiem:
Ale to nie jedyne różnice w poszczególnych Tipkach np. ktoś tu wrzucał zdjęcia sedana z okrągłymi przeciwmgielnymi. Ja mam wrażenie, że Fiat nie jest w stanie zapewnić sobie jakiejś stałości dostaw od podwykonawców i dlatego "wrzuca" co ma akurat na stanie. Ale to tylko taka moja "spiskowa" teoria :D
7 czy 8 tys obrotów ale i tak czerwone chyba od 6 się zaczyna.
Pamiętam jak w dzieciństwie (w czasach gdy na ulicach dominowały konstrukcje z bloku wschodniego) oglądałem z kumplami każdy zachodni samochód, który pojawiał się gdzieś w okolicy. Najbardziej interesowało nas "ile ma na liczniku?" Powyżej 200km/h to już naprawdę był wypas. Z tych czasów pamiętam m. in. fiata mirafiori. :cool: Kojarzy ktoś?
Wracając do tematu to dzisiaj przegoniłem Tipka bo stał prawie tydzień czasu i dostał paliwa pod korek co by na nowy rok miał ;)
Mój znajomy miał Fiata Ritmo!!! Ale mu wszyscy zazdrościli :)
Jeśli chodzi o to co zrobiłem dziś dla swojego Tipo to schowałem go do garażu żeby zaden z benficjentów 500+ nie przypiedz****ł w niego petardą ✨
Zamknąłem brame i furtkę na klucz a kluczyki z Tipka schowałem do klapki na myszy.
Dosiego Nowego 2017 Roku!!!
Masz coś do beneficjentów 500+ ??? Rozumiem że gardząc tą grupą ludzi dowartościowałeś się na progu nowego roku??? Też jestem beneficjentem 500+!!! A w ogóle to nie ja tylko moje dzieci!!!
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka