Marcin Ciszewski - zestaw zaczynając od "www.1939.pl"
To jest widok strony w wersji do druku
Marcin Ciszewski - zestaw zaczynając od "www.1939.pl"
Bill Bass - Trupia farma :)
Glównie kryminały.
Polecam dosyć grubą książkę z gatunku literatury faktu o Indiach ze świetnym klimatem pt. "Maximum City. Bombaj".
Niedawno przeczytałem fantasy. Nie przepadam za tym gatunkiem ale powiem Wam że wciągnęła mnie książka księga ras II tom bardzo fajna:)
Polecam książkę Philipa Carlo "Iceman Spowiedz Mordercy" o zabójcy Richardzie Kuklińskim. Pracował min. dla nowojorskiej rodziny Gambino i zabił ok 300 osób. Bardzo wciągająca lektura. Jest też druga książka o nim ale autora Anthony Bruno również bardzo dobra ale napisana z perspektywy agenta FBI który go rozpracowywał.
Mam w planach przeczytać wszystko A. Christie. Jakoś mnie natchnęło po obejrzeniu w kinie Morderstwa w Orient Expresie
Jo Nesbo - pierwszy snieg. Generalnie polecam wszystko tego autora :smile:
Ja polecam trochę fantastyki czyli seria "Kłamca" Jakuba Ćwieka następnie s-f książki Michała Cholewy zaczynając od "Gambita" a kończąc na Vladimir Wolff "Metalowa burza" i dalsze części.
Właśnie czytam najnowszą książkę Kinga "Instytut" ;)
"biedny ojciec bogaty ojciec" polecam. Daje dużo do przemyślenia
Ja lubię wszelkiego rodzaju książki motywacyjne i psychologiczne :D
Ja lubię książki science fiction i fantazy jak Wiedźmin .
pozdro
William Bynum "Krótka historia nauki"
Lubię fantastykę, nie tylko polską,chociaż ostatnio trylogię house of cards pochłonąłem w całości, gorąco polecam każdemu kto nie czytam
Ja ostatnio czytam Jo Nesbo. Polecam
Ja skończyłam wczoraj "Ezgorcystę" :D
Ciekawe ilu z was przeczytało instrukcje obsługi samochodu. :-) zawsze tylko po łepkach interwał wymian