To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipek Robsa -
na sobie chyba walnę tę w chromie. skoro moje będzie w chromie to wypadałoby trzymać tę koncepcję cały czas. Zastanawiam się tylko nad tymi listwami bocznymi na drzwiach. Jednak to przydatna rzecz tylko ze moje będzie w kolorze AMORE czyt. bordo plus chromy i listwy czatne to badziewnie będzie to wyglądać. Ale nasuwa się samo pytanie czy wygląd ważniejszy niż praktyka i zabezpieczenie przed parkingowymi idiotami?!
-
Cytat:
Napisał
bibi
To jest "nalepka"?
tak na tylne progi też
-
Cytat:
Napisał
tasior27
tak na tylne progi też
Dzięki :)
Cytat:
Napisał
Ridi
Sam się zastanawiam nad kupnem, na allegro są albo winylowe naklejki albo aluminiowe blachy z grawerem do wyboru
Ja pójdę w aluminium będzie pasować do reszty.
-
tedybear, jak Cię proszę nie wieśniacz auta tymi listwami! No chyba że w kolorze nadwozia ale czy tak czy inaczej pasują tam jak pięść do nosa. Przed parkingowymi idiotami to trzeba by sobie kupić Scota albo T34 :) Co do naklejek na progi to nawet OK. Do białego bardziej chyba te srebrne ale spoko. Mimo wszystko bardziej by praktyczne były naklejki w kolorze nadwozia na całą powierzchnię progu która jest niewidoczna podczas zamkniętych drzwi.... Widziałem takie rozwiązania.
-
Cytat:
Napisał
MICHO
tedybear, Do białego bardziej chyba te srebrne ale spoko. Mimo wszystko bardziej by praktyczne były naklejki w kolorze nadwozia na całą powierzchnię progu która jest niewidoczna podczas zamkniętych drzwi.... Widziałem takie rozwiązania.
Chrom lub szary do białego (mojego nie pasuje). Mam wersje Tipo i wszystkie dodatki są czarne. Więc srebrne/chromowe nalepki pasowały by ja pies do jeża. Aluminiowe felgi też będą czarne:
felgi-niemieckie.pl - Felgi Aluminiowe, Stalowe, Opony - Felgi-niemieckie.pl
-
Może i trochę racji masz :) Natomiast felgi czarne jak najbardziej tak tylko że nie mniejsze niż 17 cali. Czarna felga bardzo pomniejsza koło. Nie wyobrażam sobie założyć do białego Tipo 15 cali czarnej alu. Zobacz sobie tu :
ALCAR
-
Dokładnie.15 cali czarne to nieporozumienie. I bardzo trzeba dbać aby to wyglądało.I naczerniać opony co drugi dzień.
-
Piszecie jakieś bzdury że pomniejsza koło i trzeba nacierać :D
Poniżej wkleiłem zdjęcie. Mam nadzieję że będzie widoczne
http://www.fotosik.pl/zdjecie/e2db0414ff30ee1c
-
Wyślij mi na maila to ja wrzucę :D Ja pisałem o 15, może 16 faktycznie lepiej wygląda ale 17 przy czarnej feldze wg.mnie to minimum :)
-
Nie umie znaleźć twojego emaila (ale ja ciemny na tym forum). Tu daje adres do zdjecia
Zdjęcie - 04.01.2017 | Fotosik.pl
-
No powiem Ci że nieźle nawet! Zaskoczyłeś mnie :D Jakie to felgi i ile kosztowały? Czy ja dobrze widzę czy masz Tipka troszkę zglebowanego ?
-
Felgi ATT kupowane w salonie za 2140zł i opony uniroyal za 1168zł. Tipo nie jest zglebowane hehe. Ma jeszcze przyciemnione tylne szyby i hak holowniczy
-
Cytat:
Napisał
kastelix
Felgi ATT kupowane w salonie za 2140zł i opony uniroyal za 1168zł. Tipo nie jest zglebowane hehe. Ma jeszcze przyciemnione tylne szyby i hak holowniczy
Ile to cali, bo kontekstu już nie ogarniam??
-
Cytat:
Napisał
kjk
Ile to cali, bo kontekstu już nie ogaaniam??
chyba 15"
-
Cytat:
Napisał
tasior27
chyba 15"
A w życiu!!!:D
-
16 calowe opony zimowe a letnie leżą w garażu na 17calowe
-
Ale te felgi nie są czarne a grafitowe a to znaczna różnica.Mimo wszystko są jaśniejsze niż czarne.
-
W przyszłym tygodniu mam urlop, więc jedziemy we wtorek z Tipkiem przyciemnić szybki, bo już nie mogę patrzeć na ten tył bez ciemnych szyb :smile:
-
Ja jadę jutro przyciemniać:)
-