Tej opcji GSI w menu wyświetlacza ja na przykład nie mam.
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć mam pytanie odnośnie wyświetlacza między zegarami. Mam menu nawigacja, natomiast menu telefon brak. Mimo że w opcjach wyświetlacza mam włączony tryb wyświetlania informacji na ekranie z telefonu. Jak ktoś dzwoni do mnie też wyświetlają się informacje. Czy ktoś się orientuje, może jest jakaś opcja w systemie żeby te menu aktywować. Dodam że mam system uconnect z navi. Z góry dzięki za pomoc.
Idziesz na tym wyswietlaczy miedzy zegarami strzalka do gory az dojdziesz do "Konf. Pojazdu" nastepnie OK -> Display -> Patrz telefon -> On -> OK i wychodzisz :)
Aczkolwiek info o polaczeniach itd na wyswietlaczu pojawiaja sie tylko jesli ktos do naz dzwoni.
Mam nadzieje ze o to chodzilo
Niestety nie o to, to mam właśnie włączone co napisałeś. Chodzi mi o.menu które masz dedykowane dla telefonu według instrukcji powinno być między audio a nawigacją. Czyli schodząc strzalka w dol audio,telefon,nawigacja. Chodzi mi o te menu na którym wszyscy mieli napis "telefon niepodlaczony".
Właśnie wszystko rozchodzi się o to że nie mam pozycji "telefon" mam 7 pozycji w menu głównym. Trip, gsi, info pojazdu, audio, nawigacja, komunikaty i konfig. pojazdu. Wychodzi na to że w mojej wersji telefonem mogę sterować jedynie z ekranu kolorowego.
Cóż co wersja to innaczej. Całe szczęście jak ktoś dzwoni to wtedy wyświetla się między zegarami info i smsy też :)
Ja mam najprostszą wersję i po naciśnięciu "Trip" na kierownicy zapytuje czy zresetować. Jak zmienić, żeby wyświetlał co innego niż przejechane kilometry od skasowania? Co z np średnim spalaniem, etc.?
Masz od tego strzałki góra dół na kierownicy
Wy żartujecie, czy tak na poważnie :?: :roll:
poradziłeś sobie jakoś z tym problemem, ja mam uconnect 7 z navi i też nie mam telefonu pomiędzy zegarami - bez sensu