To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
fiat ecu scan -
Kontroler PCI Simple Communications (w niezainstalowanych) - tu się kryje.
Zainstalował się kontroler magistrali USB, a jeszcze potrzeba aby w sekcji portów COM się pojawił taki port.
To właśnie się kryje pod tym co wyżej.
Spróbuj kliknąć i zainstalować na tym sterowniki, jak coś to wskaż folder gdzie masz sterowniki.
-
na stronie acera nie ma tych sterowników.poddaje się nie mam siły z tym walczyć,wole zapłacić 30 zl i mieć z bani.jak coś wywal moje posty żeby tego tematu nie zaśmiecać.
-
Ale to masz wskazać sterowniki do kabla którego posiadasz, a nie producenta laptopa.
-
3 załącznik(i)
drugi kabel i to samo.Załącznik 24025Załącznik 24026Załącznik 24027
wyłożone już mam na to.
-
Witam jestem osoba początkującą na tym forum i potrzebuję pomocy z programem diagnostycznym FiatEcuscan 2.2 mam samochód Fiata Fiorino rok2010 i chciałem sie połączyć z jego komputerem posiadam dwa kable ale nie mogę się nimi połączyć cały czas wyskakuje błąd komunikacji jeden kabel to VAG KKL Viakena a drugi to interfejs ELM37 z tej aukcji Interfejs ELM 327 Bluetooth MINI BT OBD2 2015 NEW! (5748873470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i moją prośba czy ktoś z forumowiczów był by mi wstanie pomóc z połączeniem się z moim Fiorinem
Pozdrawiam Piotrek
-
Czy interfejs widzisz w menadżerze urządzeń? Czy FES widzi interfejs?
-
Kurcze kolego tego to nie wiem ale myśle że tak urządzenie sparowałem z laptopem po ciężkich trudach wymagał szybkiego wpisania hasła 1234 i teraz nie moge sie własnie połączyć cały czas wyskakuje bląd połączenia i zeby sprawdzić kabel tylko powiedz mi którym kablem go podpiąć tym ELM37 bluetooth czy tym od VAG KKL Viaken to juz jest USB
-
Kiedy dokładnie wymagał podania tego hasła?
-
wymagał hasła podczas parowania interfejsu ELM37 bluetooth z laptopem na laptopie mam system Windows 8.1