Podobno chwala i tez bralem pod uwage jednak opory wygraly.
To jest widok strony w wersji do druku
Podobno chwala i tez bralem pod uwage jednak opory wygraly.
Jeszce ponowie pytanie o radio, ktoś tu wyżej napisał że jak kupię wersję bez navi czyli bez tego wielkiego radia to połowę rzeczy nie będe mógł ustawić, bo to nie tylko navi tylko cały komputer. No ok rozumiem, ale jak to że nie będę mógł czegoś ustawić to w wersji z normalnym radiem się nie ustawia czegoś tam czy jak?
I czy takie te cromowskie radio z wyświetlaczem mogę sobie potem dołożyć i mieć pełną funkcjonalność?
Wszystko się da ustawić przyciskami z lewej strony kierownicy, a zmieniając zwykłe radio na to z dużym wyświetlaczem to chyba też kierownicę trzeba zmienić bo jest tam też więcej przycisków które też obsługują też navi i telefon. Znajdź na allegro auto z navi i bez i porównaj sobie np. kierownice
Dziękuję za odpowiedź, szukam wersji bez navi bo dla mnie 3/4 tych firmowych komputerów jest nie warta złamanego grosza, oprócz jakiegoś wspólnego wyglądu z deską mało co oferują. Chciałbym zakupić coś z androidem to i dysk z muzyką można podłączyć,kamery,rejestratory itp...
Cześć. Jak poszukiwania Cromy? Oglądałeś tą z pierwszego ogłoszenia? Znasz vin lub rejestrację "niemiecką"? Mnie też zainteresowała.
www.superalfa.pl Alfa Romeo Fiat. Szukasz auta dla Siebie zadzwon Czestochowa 696 60 40 40 www.superalfa.pl gościu naprawde godny polecenia kuzyn kupił już u niego 2 alfy i bravo
Hmmm poczytaj opinie na Alfaholicy
Ile realnie obecnie należy zapłacić za cromę w miarę dobrym stanie z 2008 roku tak aby nie przepłacić i nie skrzywdzić sprzedającego? Jak to realnie wygląda bo ceny z otomoto to zupełny rozstrzał. Wg. ubezpieczyciela FL 2008 150KM to około 18-19tys zł.
Dokladnie rok temu za swoja 120KM z2008 r zaplacilem 20k.
W tym roku w lutym z Cromę 1,9 120 KM dałem 21 tyś - oryginalny przebieg 62000 . Sprzedający chciał 24500 .Negocjowałem przez tydzień , warto było .
Ceny cenami, ale jakie wyposażenie ?
Ja miałem do wyboru golasa `07`08 a moją 2006 trochę lepiej doposażoną w tym samym przedziale 18/20 tyś
Już niedługo (przełom kwiecień/maj) będę sprzedawał swoja "krówkę" (czekam na realizacje zamówienia z salonu i dopiero wtedy wystawię ofertę) - jeśli ktoś chciałby pewne auto z polskiego salonu to po info zapraszam na priv.
ps. obecnie krówka ma 123 kkm z groszami:smile:
Pozdrawiam!