nom to na razie jest nas 4 opcjonalnie spoko jeszcze tydzień ponad to sie jeszcze znajdą ludzie :p
To jest widok strony w wersji do druku
nom to na razie jest nas 4 opcjonalnie spoko jeszcze tydzień ponad to sie jeszcze znajdą ludzie :p
elo. a są jakies opcje na miejsce spocika?
Na razie pewne jest że 25 lutego godzinę i miejsce spotkania dogadamy w przyszłym tygodniu , bo im bliżej terminu tym bardziej pewne ze to wypali
Zobaczymy, czy po służbówce w UK, będzie mi się chciało. Jak tak to wstępnie się piszę...
elo elo...
Sobota coraz bliżej:) wypali cos ze spocika? bo trzeba sobote zaplanowac:)
tak więc z tego co zauważyłem jest nas 6 (o ile wszyscy aktualni) ogólnie proponuje godzinę 10 bo nwm czy na 14 nie będę miał fuchy a też mi zależy na tym spocie jako miejsce spotkania proponuję parking należący do galerii (tylko tutaj trzeba by uzgodnić który poziom żeby się nie szukać xd) jest 2 godziny za free także można w tym czasie pogadać i pokombinować gdzie zrobić jakąś przejażdżkę albo cuś. taka jest moja propozycja co wy na to?
Krzysiu jak byś jeszcze zdradził gdzie ta galeria bo w zasadzie w kazdym mieście jest:P hehe
heheh sorki wydawało mi się że wcześniej było powiedziane że mamy się spotkać w Katowicach nie chce mi się sprawdzać ale jeśli nie podano takiej informacji to przepraszam chodzi oczywiście o galerię katowicką (ta koło dworca) :):):)
Jeśli mam się pojawić to w godzinach wieczornych
No właśnie przydało by się już coś zaplanować :p
Pasuje galeria i mi:) to jeszcze godzina. cala sobota jestem dyspozycyjny. wiec?
Tak wstępnie na która godzinę Pany :) ??
17, moze 18?
No i spoko. Sobota 25.02.17 Godzina: 17:00. Miejsce: galeria katowicka. Mi pasuje!
Jak na chwile obecną na 95% będę
Będę na 100% :)
Jakieś konkretne miejsce w tej galerii? Kato znam ledwo co
to też już pisałem że na parkingu bo jest 2 godziny za free przez ten czas można pokminić jakąś przejażdżke albo cuś parking ma 2 poziomy to może na 2 poziomie się spotkamy??
Na chwilę obecną naliczyłem 7 osób które się udzielały na temat tego spotu zobaczymy ilu z nas przyjedzie
teraz podaje dane które się udało ustalić sobota 25 lutego katowice parking galerii koło dworca 2 poziom godzina 17 wstępnie 7 osób .
P.S. Jeśli to wypali tzn że na śląsku są jacyś ludzie którzy chcą poznać fanatyków tej marki :):):)