No Sejek ładny ale aż się prosi o zderzaki w kolor.Auto Renoma jest na Gorkiego dalej?
To jest widok strony w wersji do druku
No Sejek ładny ale aż się prosi o zderzaki w kolor.Auto Renoma jest na Gorkiego dalej?
wg mnie, Sejek wygląda bardzo fanie w kontrastach żółty-czarny. jak zrobi zderzaki na żółto, to się auto za przeproszeniem "zleje". najgorsze jest to, że później na takim żółtym zderzaku będzie widać każdą rysę i odprysk. nie ma co rzeźbić. jest dobrze tak jak jest.
gratuluje autka :)
Od dziś w Seiu można w miarę normalnie słuchać muzyki. Pożegnałem ozięble zamontowane z przodu jakieś głośniki no name z niemieckimi napisami, które charczały, nie grały, w ich miejsce wleciały Kenwoody. Przed zamontowaniem wygłuszyłem wnęki głośników. Do tyłu zamontowałem Pioneery 13tki wyjęte przed sprzedażą z Bravo. Tyłka może to nie urywa, ale w porównaniu z tym co było, jest bardzo przyzwoicie.
http://images67.fotosik.pl/452/961a3fe05b08b0f5m.jpg
Skoro przyszła wiosna, to najwyższa pora była zająć się autem. Zrobiona geometria, wpadły nowe opony i auto zostało gruntownie umyte.
http://images69.fotosik.pl/786/56adeaeb44559514m.jpg
Przy okazji pochwalę się grzanymi lusterkami AJS. Poza podgrzewaniem na plus należy zaliczyć to, że ustawiane jest samo szkło, nie cała obudowa (koniec z poprawianiem lusterka, gdy ktoś je trąci) i przede wszystkim nieporównywalnie lepszą widoczność.
http://images70.fotosik.pl/786/fe0a1d3fa8a3d801m.jpg
Sei śmiga sobie dalej. W końcu ogarnięte do końca radio, poza tym do auta wpadły tapicerki na drzwi i do bagażnika oraz w końcu udało się zdobyć nową gałkę lewarka za rozsądne pieniądze. Jedyny nieogarnięty temat to tylna wycieraczka. Wszystko wskazuje na to, że winny jest przełącznik zespolony.
Załącznik 20171 Załącznik 20173 Załącznik 20172 Załącznik 20174 Załącznik 20175 Załącznik 20176 Załącznik 20177
Dziś kolejne badanie techniczne. Auto przeszło je celująco :) Dobrze, że od zeszłego roku na zaświadczeniach jest wpisywany przebieg, w końcu mogę udokumentować, że rocznie robię śmieszne przebiegi ;>
Załącznik 21276
Wszystko wygląda bardzo imponująco. Sam szukam dobrego modelu, o który mógłbym tak dbać. Fajnie, że dbasz o swoje cacko. Jeśli chodzi o skrzynie, to jak z lewarem? Nie lata jak w zupie?
Dzięki. Miło to słyszeć :) W moim lewarek nie ma jakichś luzów jak to bywało w SC900, biegi wchodzą tak jak mają wchodzić.
Przy okazji, taki okrągły przebieg dziś się pojawił :)
Załącznik 21575
Wczoraj do nocy trwała walka z autem. Zostało zakonserwowane, zostały wymienione nadkola z przodu i założone z tyłu (nigdy nie pomyślałbym, że rzemieślnicze nadkola wchodzą lepiej niż fabryczne). Przy okazji ogarnięte porządnie klamki zewnętrzne i kilkanaście innych pierdół.
A czemu taka cisza od dłuższego czasu w ulubionym moim temacie o żółtym samochodziku ?
Zimuje ?
Nie zimuje, dzielnie jeździ. Dziś po 4 dniach postoju odpalił bez problemu przy -17. A że jest za zimno by cokolwiek modzić przy aucie, to też cisza w temacie :)
No i fajnie :smile:, a pytałem tak z ciekawości, bo masz fajny zadbany samochodzik, a ja mam też pod opieką bliźniaczego szerszenia, należącego do mojej żonki.
Rzadko nim jeżdżę, bo jest dość 'kontrowersyjny", i się troszkę wstydzę, ale lubię bardzo przy nim majstrować.
Jak znajdę jakieś zdjęcie to wrzucę, żebyś popatrzył jak kobitka może fajny samochodzik po swojemu "upiększyć"...
Pewnie to, że włoskie i małe, że nie jest to solidne niemieckie żelazo.
Kontrowersyjny jest... bo jest w kwiatki. I tylko dlatego nieswojo się czuję za kierownicą :tongue
Załącznik 22196
Załącznik 22197
poza tym sama radość :smile:, małe, zwinne i pędzi :smile:
2005 rocznik, wersja Actual + klimatyzacja.
Słodki jest :smile:
Prawda, że słodki :) Aż szkoda, że nie różowy. :tongue
Hehe, sam bym się trzy razy zastanowił czy do niego wsiąść :D On miał fabrycznie klimę, czy była dokładana?
Załóż mu temat :)
Wszystko fabryka. Tak był skonfigurowany, najprostsza wersja plus klimatyzacja i alarm.
Sorry że Ci trochę temat zaspamowałem... zbieram się żeby założyć jakiś swój, ale to bardziej jednak o Linei.
Pozdrawiam :smile:
No to rarytasik :) Lince też załóż temat :)