To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Wybór głośników -
Kolego ty chyba nie czytałeś tego tematu dokładnie ,doradzamy to co jest godne polecenia i z tym wiąze się większa cena więc nie chrzań mi tu głupot że z tematu nic nie wynika bo testowaliśmy już wiele marek głośników i podaliśmy te które są warte do założenia ,z których jest ładny i płynny dzwięk a ty mi tu gadasz o disowaniu innych o ile znasz pojecie słowa disowanie chłopaczku .Ze swojego doświadczenia nie pisałbym o tych firmach i nie polecałbym ich kolegom z forum ale może ty jesteś taki znawca to się wypowiedz i nie wcinaj się w temat jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem
-
Ja radził nie będę, bo koleżka który założył ten temat, to chyba jakiś zagubiony w czasoprzestrzeni, zarejestrował się, coś tam skrobnął, i tyle go widzieli.
Ale może to i dobrze dla niego, bo jakby przeczytał o mało znanej ale jak najbardziej godnej polecenia firmie Buszmen :sciana:
Proponowany przez TMK GMS to przy tym Hi-End. I jedyny TMK który zaproponował coś sensownego został zakrzyczany, i wciska mu się że się nie zna.
Polecać powinno się konkretne modele danej firmy, a nie firmy jako takie, ale pomimo wcześniejszych próśb, nie dociera to do wypowiadających się w tym temacie.
Tyle w temacie ode mnie, więcej się wypowiadał nie będę... ale chętnie jeszcze poczytam... bo śmiech to zdrowie :D
-
Temat wyczerpany - zamykam.