To jest widok strony w wersji do druku
-
Z tyłu są czarne, i tyle wystarczy. Ktoś mi kiedyś mówił żeby sobie przyciemnić jeszcze tylną, ale wolę nie. Już te po bokach utrudniają cofanie po zmroku. :)
Myślałem o przyciemnieniu przodu--gdzieś chyba czytałem, że można zastosować folię przyciemniającą szyby o 30%, to by mi pasowało. ;)
Poza tym chyba jeszcze zainwestuję w folię na słupki, powinno to fajnie wyglądać. Niebawem wpadnie też kilka naklejek. ;)
-
Gdzieś tam u Cb są takie obiekty do ciekawych zdjęć? ;) szkoda że już syf na drogach i bravka na kobyłkach stoi, tak to bym podjechał na wspólną sesyjkę :P
-
Obiektów jest sporo, bezrobocie coraz większe, zakłady się zamykają to i powstają takie perełki. Ten jeszcze pamięta PRL co widać po napisach--właściwie widać tylko jeden napis, ale jest ich więcej. :)
-
3 załącznik(i)
Dziś zrobiłem ponad 300km bez większych problemów. Pod koniec trasy coś zaczęło mi piszczeć przy tarczach hamulcowych, jutro czeka mnie odkręcanie przednich kół. ;)
Trochę się Uniacz ubrudził, muszę jutro na myjnie podjechać. ;)
Kilka fotek przy Twierdzy Dęblin, nie miałem aparatu przy sobie więc zrobiłem coś telefonem. ;)
Załącznik 12062 Załącznik 12063 Załącznik 12064
-
zaje fajnie wyglada te UNO :)
Jak na swoje lata, to te auta ladnie wygladaja:)
Szkoda tylko ze tak mało ich zostało
-
-
Miałem coś podobnego w Golfie 4,okleja się wnętrze takim czymś,dawało nawet dobry efekt. Też czerwonym kolorem
-
1 załącznik(i)
Żeby nie było, Uniacz też dostał coś na święta. ;)
Załącznik 12202
-
-
U mnie to samo jak w pracy wyszedłem po 12 godz po nocce.. 40 min skrobania