Ciekawi mnie czy nie będzie mi paliwo zamarzało czy to bardziej taki dodatek który niewiele daje
To jest widok strony w wersji do druku
Ciekawi mnie czy nie będzie mi paliwo zamarzało czy to bardziej taki dodatek który niewiele daje
Wydaje mi się, że daj sobie spokój, tankuj normalne paliwo na zimę (lub czegoś dolewaj) i nie będzie problemu..
dolewanie i tankowanie na stacji nie dawało ostatnio rezultatów
To jakie Ty masz teraz tam temperatury, że paliwo Ci zamarza? Bez przesady - ledwo co pierwszy śnieg spadł..
Nie chodzi mi teraz tylko o ostatnią zimę. dlatego chce w tym roku zapobiec takim sytuacjom jak ostatniej zimy
Hej, były montowane w Fiatach z pakietem zima.
Możesz poszukać od Marei z 1,9 JTD i w miarę p&p będzie pasować.
Dzięki. a słyszałeś cos na temat skuteczności tego gadżetu?
A w marylach nie były tylko dodatkowe ogrzewanie wody? Bo to jednak coś innego..
Było zamontowane na przewodzie idącym do nagrzewnicy.Kawałek aluminium z trzema świecami żarowymi.
A co do podgrzewacza oleju napędowego to też jest takie coś zamontowane w podstawie filtra paliwa.Czarny plastik z grzałką i czujnikiem temperatury paliwa.
chyba zamontuje to podgrzewanie ON
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
http://allegro.pl/podgrzewacz-paliwa-lancia-lybra-2-4-jtd-europa-i3718391638.html
no to się zgadza. ja mam obawy że nie będę miał czym do roboty jeździć.
Dzis odebrałem fotel od tapicera. Z racji że fotel kierowcy byl zniszczony zakupiłem prawie w idealnym stanie fotel pasażera i została przeszczepiona tapicerka. Efekt jest piorunujący :D
zdj poprosimy i cena jaka?
cena fotela 150zł z przesyłką i przekładka 140, tanio nie było ale opłacało się. Zdjęcie wstawię jak tylko odbiorę auto od lakiernika bo robi mi bezbarwne odpryski