Olej Mobil 75W90 syntetyk.
Niedzielnym popołudniem moje wozidełko dobiło do "okrągłego" przebiegu co dla pamiątki uczciłem fotką :D
Załącznik 6739
To jest widok strony w wersji do druku
Olej Mobil 75W90 syntetyk.
Niedzielnym popołudniem moje wozidełko dobiło do "okrągłego" przebiegu co dla pamiątki uczciłem fotką :D
Załącznik 6739
hehe ciężko tak wychwycić ten moment przejścia przez zero :P
W dwóch poprzednich nie udawało mi się upilnować, a w Punto miałem naprawdę okrągłą rocznicę- całe 250 tysięcy :D
u mnie 134 000 wyskoczyło jak dojechałem do bramy.. i zdj i na forum :)
Ci się udało pstryknąć fotę:P
no ja tak samo, hamulec w podłoge ;D i cyk
W ogóle mam pewien dylemat, tzn może ktoś jest zorientowany czy do tego modelu radia, który ja posiadam jest możliwość zamontowania wzmacniacza bezpośrednio z wyjść chinch, czy trzeba wpinać się w wyjście sygnałowe głośników?
Bo nadal rozmyślam nad założeniem wzmacniacza ze skrzynką ew. subem w boku kufra ale zależy mi na fabrycznym radiu :)
ja będę miał w stilo 171717:smile:postaram się zrobić zdjęcie
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
w tym radiu nie ma wyjścia na wzmacniacz
Mhmm, czyli pozostają kombinacje :D
Co do uchwycenia pieknego "trzysiedemnastkowego" przebiegu trzymam kciuki i czekam na efekt :D
jak chcesz oryginalne radio i wzmaka to potrzebujesz adaptera,z jednej strony ma kable na głośniki a z drugiej czincze do wzmacniacza
No i LUX :D
Pozostaje jedynie odłożyć sianko i oby jesienią zabrzmiał co najmniej Crunch+ HiFonics :D
no ja poluje na rocfroda albo JBL a jak bedzie brak kasy to skrzynka i wzmak eedycja II magnat
Święte słowa :)
Załącznik 6755
zawsze jest opcja kupic wzmacniacz hi i low input ;) tylko nie wiem czy robią takie nowe :)
Najlepiej na jakości byłoby gdyby radyjko przejął jakiś elektronik i Tobie te chinche po prostu dorobił.. Bo wzmacnianie najpierw na głośniki, w dodatku pewnie jakimiś mosfetami, potem tłumienie tego aby ponownie wzmocnić to jakaś porażka będzie..
Wczoraj zlitowałem się i poczyściłem nieco deskę rozdzielczą, kierownicę potraktowałem środkiem do skóry i blask deski podczas jazdy wypalił mi oczy :D
Nastepnym razem wrócę do środków półmatowych, których używalem w marei :)
Załącznik 6816
Dodatkowo w ramach rewanżu za głośniki w moim aucie przewiozłem 2 małe "diabły tasmańskie" dla lubej mej- co ciekawe mimo, że uciekły z pudła to grzecznie siedziały na fotelu :D
Załącznik 6817
czemu ten jeden leży drugiemu na głowie ? a auto ładnie wyczyszczone w środku :D