Fajna pandziocha była: P
To jest widok strony w wersji do druku
Fajna pandziocha była: P
Zreszta tak jak lukq mówi. CZasem trzeba :)
Panowie panda nadal jest :) a sc moje się sprzedało, co do sprzedaży to mało ludzi wie o ich istnieniu także musi być ktoś świadomy :).Raz kolo około 40lat pyta ....może pan sprzedać chce itp itd .... ja mu na to hm no mógłbym ,zapodałem cene a on :o co ponad 20 tyś za pandę :) nie wdawałem się w dyskusje
no prosze pandzik został - może bedziesz jego modował ?
co byś modził powiedz mi ?? :)
może 1.4 T ?
To już raczej dyskwalifikuje autko na co dzień :) na wiosnę konserwację podwozia bo ori warto ''wzmocnić'' oraz wypiorę wnętrze :)
to jest git plan :D
dolot, wydech :)
może jakies strojenie momentów
No pisałem do SS GARAGE z Warszawy,wydech z kwasu 1600 do seryjnego kata dolot ile 300-400 jaki to da przyrost momentu/mocy
Zabawę w kreski, co przez to rozumiesz? Zmianę map, oprogramowania? Czy hamowanie.
Dolot i wydech od tego się zaczyna, potem np. Wzmocnić hamulce i sprzęgło kpl. Następnie koło zamachowe, można soft turbo itd.
Jeśli moc przez komputer chcesz osiągnąć polecam Cinsoft-cinka
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Kolega yacub sugeruje mody :) ja jakoś nie upatruję ze z 16v można wyciągnąć mega moc , ale jestem otwarty na sugestie :D
zmiana wałków rozrządu na ostre :D
Każdy robi co lubi :D ALE jeżeli o pandę 100hp chodzi to koszta są spore :/ może wstawie zegary dodatkowe typu ćiśnienie oleju/volty/temp oleju :)
Moim zdaniem to ona już fajnie wygląda i ogólnie silnik też super także za wiele to nie ma co przy niej już modować, bo tak jak piszesz to są duże koszta;-)tylko tankować,jeździć i dbać o nią;-)
Ogólnie jeśli rozpocznie się TUNING to koszta są spore :( Chyba ze jakiś 'wieś tuning' .;p
Szczerze to chyba wolę takie mody (mechanika). Bo cóż z tego że ktoś wyda 2-2,5tys. zł. na bodykit od 100hp skoro pod maską ciągle siedzi 54KM?
Tak można, wałki 4tyś ,dolot GSG 350zł, wydech z 3,5tyś z kol.wydechowym + strojenie nie znam ceny pytanie ile tych kucy przybędzie 20-30 KM
Zawsze coś więcej KM, ale i tak najważniejeszy jest moment obrotowy
Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk