Niewiele około 88 tysięcy km. Ja się tylko zastanawiam czy jeżeli nie ma na fakturze dosłownie napisane "wymiana oleju w skrzyni biegów", to czy czasem to nie jest jakaś fikcja.
To jest widok strony w wersji do druku
Niewiele około 88 tysięcy km. Ja się tylko zastanawiam czy jeżeli nie ma na fakturze dosłownie napisane "wymiana oleju w skrzyni biegów", to czy czasem to nie jest jakaś fikcja.
Żeby uniknąć babraniny spuszcza się olej a po wymianie uszczelniacza zalewa się skrzynie.. I wtedy logiczne jest że zalewa się z reguły nowy olej..
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Mam jeszcze małe pytanie odnośnie tej rury. Czy to jest normalne, że ona rusza się na boki? Dzisiaj jak jechałem autem dwa razy podczas trasy usłyszałem jakiś dziwny dźwięk spod auta. Pomyślałem, że może ta rura odpadła, ale była na miejscu. Tylko jak się jej dotknąłem, to okazało się, że rusza się na boki. Czy to jest jakiś sygnał, że porą ją wymieniać? Nie mam ochoty spowodować kolizji przez odpadnięcie rury podczas jazdy.
Sprawdź jej zawieszenie/ umocowanie elementów gumowych.
Taplniete w notatniku drugiej generacji
Tłumik zamocowany jest tak, że umożliwia jego swobodne ruszanie. Właściwie to wisi on na gumach..